Strekt zich uit over Lower Back spasmen

Strekt zich uit over Lower Back spasmen

Krampen in de onderrug kan pijnlijk zijn en kunnen hinderen tijdens het werk, dagelijkse activiteiten en sport. Een spasme kan gebeuren als gevolg van een blessure aan de onderrug of strakke spieren als gevolg van herhaald gebruik. Zelfs zitten of staan ​​voor langere tijd zal teveel zwakke kern spieren en resulteren in lagere rug spasmen. Het oprekken van de onderrug, billen en hamstrings kan een deel van de spanning waardoor de krampen te verlichten.

Terug Oefening voor Low Back

Een manier om de onderrug te rekken is op een knie trek in uw borst tegelijk. Dit is een lichte rek uitgevoerd op de vloer liggen. U kunt een kussen gebruiken voor het comfort en de rekken te verhogen. Ga op je rug liggen met een kussen onder je hoofd. Buig je knieën en plaats je voeten op de grond. Knijp je buikspieren om je rug in de vloer op. Trek dan een knie in je borst en houd vijf seconden. Herhaal met het andere been.

Terug Rounders

Terug rounders zijn een stuk naar onderrug flexibiliteit te verhogen. De achterkant rounders betrekken brengen beide knieën naar de borst en het opheffen van uw hoofd. Begin liggend op je rug liggen met je benen recht. Dan buig beide knieën en breng ze naar je borst. Pak de achterkant van je benen te helpen trek de knieën naar voren. Ook, til je hoofd en kantel je kin naar je hoofd te bewegen in de richting van je knieën. Houd gedurende vijf tot 10 seconden en dan terug je hoofd en benen op de grond.

Warrior bij de Muur

De krijger op de muur oefening zowel rekt en versterkt uw onderrug. De spieren van je bilspieren worden versterkt, als goed. Om de krijger op de muur oefening te doen, staan ​​tegenover een muur. Leun naar voren en leg je handen op de muur op heuphoogte met je armen recht. Wervelkolom ook recht zijn. Stel de afstand van je voeten, zodat je romp en armen zijn parallel aan de vloer en je benen zijn parallel aan de muur. Dan til je rechterbeen achter je en tot het ook parallel aan de vloer. Verlaag uw been en herhaal met de linker been.

gluteus Stretch

De gluteus stretch werkt de spieren van je billen, die bekend staat als je bilspieren. Elke zijde wordt individueel uitgerekt en u kunt vinden dat de ene kant is merkbaar strakker dan de onderste. Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en je voeten op de grond om dit stuk te doen. Kruis je rechterenkel over je linker bovenbeen net onder de knie. Open je rechterknie naar buiten, zodat de binnenkant van je been naar u toe. Dan til je benen naar je borst en pak achter je linker dij om je benen naar je toe te trekken. Houd gedurende 30 seconden en herhaal aan de andere kant.

hamstring Stretch

De hamstring spieren aan de achterkant van je bovenbeen kan ook individueel worden opgerekt. De eerste stap is op de grond te zitten met je rechterbeen gestrekt op de grond voor je. Buig je linkerbeen en plaats de onderkant van je linkervoet tegen je rechter dijbeen. Laat je linkerheup open en ontspannen op de vloer. Dan buig naar voren uit de taille en bereiken de richting van je tenen. Ga alleen zo ver als je kunt zonder pijn, zelfs als je alleen je knie of scheenbeen kan bereiken. Houd gedurende 30 seconden en herhaal aan de andere kant.