Strakke hamstrings na het uitvoeren

Strakke hamstrings na het uitvoeren

De hamstrings zijn een belangrijke spier in het lopen, als zowel een heup extensoren en knie flexor, maar ze hebben de neiging om te worden verwaarloosd door lopers in de versterking en stretching. Ze zijn het meest blessure gevoelig wanneer het wordt blootgesteld aan een plotselinge toename van de snelheid van het werk of werkdruk. Een strakke hamstring is vaak het gevolg van niet rekken voordat u en wijzen op een stam zijn. Hamstring dichtheid kunnen eenvoudig worden voorkomen door opnemen van een dagelijkse routine strekken in training in de toekomst.

Oorzaken van Hamstring Dichtheid

Hamstring problemen komen veel voor bij afstand lopers die aanzienlijk hun werklast hebben verhoogd of voortijdig geïntroduceerd snelheid werken. De meest voorkomende oorzaak van strakheid na het uitvoeren van een hamstring. In een stam, de spier heeft de neiging strak en pijnlijk te zijn wanneer uitgerekt. De pijn en benauwdheid zal in het algemeen te verlichten uit tijdens het lopen, maar komt steeds weer daarna. Muscle stammen worden waarschijnlijk veroorzaakt door het niet naar behoren stretchen voor het hardlopen of een spier onbalans in waarin de quadriceps sterker zijn - of bilspieren zwakkere - dan de hamstrings.

Behandelingen voor Dichtheid

Zolang je je voelt geen ongemak, is het OK om door te gaan lopen met een strakke hamstring. Elimineer snelheid werk volledig en uw wekelijkse kilometers te verlagen tot krapte na activiteit afneemt. Als het lopen is pijnlijk, is het raadzaam om enkele dagen duren helemaal uit. Ijs je hamstring gedurende 10 minuten op zijn minst twee keer per dag en neem anti-inflammatoire medicatie regelmatig. Masseer het gebied om de dichtheid te verlichten en het verbeteren van de bloedtoevoer naar de schade. Vermijd over-het uitrekken van de hamstring verder scheuren te voorkomen.

Het voorkomen van Dichtheid

Hamstring krapte kan worden voorkomen door het opnemen van een dagelijkse routine die zich uitstrekt in uw training. Loop rond vijf tot zeven minuten om goed op te warmen je spieren voor stretching. Hamstring stukken zijn het meest effectief wanneer deze wordt uitgevoerd zitten of liggen. Het oprekken van de hamstrings tijdens het staan ​​niet toestaan ​​dat de spieren om volledig te ontspannen. Versterking van de hamstrings met behulp van een leg-curl machine kan ook voorkomen dat hamstring blessures in de toekomst.

Stretching je hamstrings

De gewijzigde hordeloper stretch is effectief in het uitrekken van de hamstrings. Begin in een zittende positie met uw rechter been gestrekt en je linkerbeen gebogen met de voet gedrukt tegen je rechterdij. Uw benen moeten het nummer vier lijken. Langzaam voorover, het bijhouden van een vlakke rug, en bereik je armen naar je verlengd rechtervoet totdat je een punt van spanning in de rekken te bereiken. Weer uit de rekken als je je voelt geen pijn of ongemak. Blijf gedurende 15 tot 30 seconden en herhaal op het andere been.