Step Aerobic calorieën verbrand per uur

Step Aerobic calorieën verbrand per uur

Step aerobics, die de fundamentele vloer aerobics voor gebruik op een verhoogde riser wijzigen, nam in de jaren 1980. De extra intensiteit van het stappen of springen op en naast de riser zich vertaalt in extra calorieën verbrand.

Geschatte calorieverbranding

Als je weegt 185 pond. je 622 calorieën te verbranden in een uur van low-impact step aerobics, volgens de Harvard Health Publications. High-impact step aerobics te branden naar schatting 888 calorieën per uur.

stap Hoogte

De American Council on Exercise adviseert beginners moeten beginnen met een 4-6 inch high stap. Als je kracht en techniek te bouwen kun je een hogere stap, die meer calorieën verbrandt gebruiken. Maar maakt niet uit hoe fit je bent, de stap moet nog nooit zo hoog dat intensivering op het buigt je knie scherper dan 90 graden zijn.

Andere manieren om intensiteit te verhogen

Als je zwakke botten of beschadigde gewrichten die te voorkomen dat u tolereren high-impact activiteiten, beperken zich tot intensivering op en naast de stap - een low-impact workout. Maar als je gezonde botten en gewrichten, kunt u extra intensiteit, die meer calorieën verbrand betekent toe te voegen, door voortbewegen jezelf buiten de stap in een kleine sprong bij elke gelegenheid. Het toevoegen van armbewegingen om de stappen verhoogt ook de trainingsintensiteit en dus de calorieverbranding.