Stenose & amp; Yoga

Stenose & amp; Yoga

Je ruggengraat omhult en beschermt uw ruggenmerg, de bundel van zenuwvezels die je lichaam aan te sluiten op je hersenen. Stenose treedt op wanneer de wervelkolom versmalt in een of meer gebieden, meestal de nek of onderrug. Symptomen zijn onder meer pijn of gevoelloosheid in je nek, rug, armen en benen, vooral na het lopen.

Achtergrond

Stenose vaak het gevolg van het verouderingsproces als gevolg van geleidelijke degeneratie dat de ruimte binnen de ruggengraat kan verminderen. Sommige van deze oorzaken zijn verdikt ligamenten, disk degeneratie, artritis, tumoren en trauma. Afgezien van een operatie, behandeling omvat pijnstillende anti-inflammatoire geneesmiddelen en een regelmatige lichaamsbeweging programma. De American College van Artsen en de Amerikaanse Pain Society raden yoga.

yoga Voordelen

Een uitlijning op basis van de stijl van yoga, zoals Iyengar en Anusara verbetert de houding, verhoogt de flexibiliteit en versterkt de spieren in de buik en terug naar uw wervelkolom te stabiliseren. Regelmatig strekken van de wervelkolom ontlast de zenuwen om pijn te verminderen. Volgens de American College of Rheumatology, omvat het een goede praktijk werken de heupspieren, quadriceps en hamstrings om zowel de stabiliteit en flexibiliteit te verhogen. Yoga De aansluiting van de geest en lichaam maakt yoga een goede steun voor pijnbestrijding. Meditatie, wat inhoudt zitten in een comfortabele positie en zich te concentreren op je ademhaling, helpt je geest te ontspannen en stress te verlichten.

yogahoudingen

Een goede yogahouding om te beginnen is het kat-koe pose, waar je begint op je handen en knieƫn en curve je ruggengraat omhoog en dan naar beneden als je uitademt en inademt. Deze stukken kunnen helpen met een beknelde zenuw. Een aantal uitstekende houdingen te verbeteren van de houding, verlengen van uw wervelkolom en versterken van de kern spieren onder berg pose, neerwaarts gerichte hond, personeel pose, gebonden hoek vormen en blije baby.

Mountain pose en medewerkers vormen de focus op je houding. Neerwaarts gerichte hond rekt je ruggengraat. Bound-angle pose en blije baby open de heupen. Houd elke poseren voor minstens 60 seconden en zich te concentreren op je ademhaling.

Ontspanning

Yoga praktijk eindigt met lijk pose, of liggend op je rug liggen met je armen langs je lichaam en de benen iets uit elkaar. Hier, met je ogen dicht, kunt u zich richten op je adem en ontspan je lichaam om terug te ontlasten.

overwegingen

Neem contact op met uw arts voordat u begint met een yoga voor stenose. Richten zich meer op vooruit dan bochten terug bochten, die verder het wervelkanaal kan verkleinen. Vermijd schouder stand en hoofdstand. Informeer uw yogaleraar van uw conditie voor de les.