Stekelige Heat Prevention

Stekelig warmte, medisch bekend als miliaria rubra, is een uitslag die optreedt wanneer zweetklieren verstopt en resulteert in huidirritatie. Zweet kan het lichaam te koelen wanneer zij niet goed werkt, het lichaam oververhit. Trapped zweet creëert hobbels, blaren en een jeukende huiduitslag. Zuigelingen en zwaarlijvige volwassenen zijn gevoelig voor stekelige warmte, en de uitslag normaal in hete, vochtige klimaten. Stekelige warmte is te voorkomen door het volgen van bepaalde richtlijnen.

het voorkomen

Vermijd warme vochtige omstandigheden door een verblijf in een van airconditioning voorziene setting. Warm, vochtig weer stimuleert de zweetklieren, en zweet blokkade resulteert in hogere lichaamswarmte. Hoge lichaamstemperatuur kan leiden tot zonnesteek, hetgeen een ernstige medische aandoening gekenmerkt door symptomen van zwakte, dorst en duizeligheid, volgens Healthline.com. Zoek onmiddellijk medische hulp als iemand die je kent heeft deze symptomen.

Oefening in een airconditioned omgeving of tijdens de ochtend of avond, het vermijden van het heetste moment van de dag. Verzorgen van buiten klusjes tijdens de koelere delen van de dag en wacht tot de tuinen of bloembedden zijn gearceerd om te werken in hen. Als er geen schaduw is voorzien, werken tijdens de koele delen van de dag.

Draag loszittende kleding, zoals strakke kleding wrijven tegen de huid van het stimuleren van de zweetklieren. Draag katoenen - het is lichter en minder irritant dan zwaardere stoffen. Verwijder-zweet bedekte kleding zo snel mogelijk als de kleding de huid kunnen irriteren, het bevorderen van stekelig warmte.

Neem bad of douche twee keer per dag gedurende de zomer of wanneer lucht is warm en vochtig. Schone huid ademt makkelijker, het verlagen van het risico van verstopte zweetklieren. Als een bad of douche is niet mogelijk, nat een handdoek met koud water en leg tegen uw warme huid. Het koelen van de huid is de beste manier om prickly warmte voorkomen.

Solliciteer babypoeder om gebieden van het lichaam die de neiging heeft om warmte uitslag te krijgen. Babypoeder koelt de huid en houdt irritatie tot een minimum.

Drink veel water uit steeds uitgedroogd te houden. Als u in de zon, draag een hoge SPF zonnebrandcrème en een hoed. Neem pauzes in de schaduw of in gebouwen met airconditioning om op te staan.

Stekelige hitte kan leiden tot een meer ernstige gezondheidsproblemen aandoening, zoals hitteberoerte, dus het is verstandig om te proberen en te voorkomen dat deze medische aandoening te voorkomen.