Statistieken voor professionele atleten met College Degrees

Statistieken voor professionele atleten met College Degrees


De meeste studenten die sport vanaf de middelbare school spelen in de school aan te vermaken de hoop van het draaien van hun liefde voor de sport in een carrière. Hoewel dit niet gebeurt in de meeste gevallen, sommige zijn gelukkig genoeg om door te gaan naar de universiteit en professionele atletiek. Degenen die willen lid worden van deze elite groep kan een goed begrip van welke scholen afstuderen de meest student atleten, de kans op het bereiken van de werkgelegenheid in de professionele sport te krijgen, de gemiddelde lonen en professionele mogelijkheden na concurrerende carrière te beëindigen door nauw samen te kijken naar de statistieken in verband met professionele atleten die zijn afgestudeerd aan de universiteit.

Top Colleges voor atleten

Het komt steeds vaker voor jonge sporters naar de universiteit te gebruiken als een tijdelijke forum om hun talenten voor de professionele scouts. Verleid door roem en fortuin, velen nu verlaten zonder diploma, waardoor er zich geen vangnet. Een hbo-opleiding biedt de jonge atleet meer veiligheid en meer opties in het geval van letsel of na pensionering van de concurrentie, volgens StateUniversity.com. Statistisch gezien is de top vijf scholen voor zijn afstuderen atleten die pro te gaan van de Universiteit van Michigan, die in totaal 68 professionele atleten spelen in elk van de vijf grote sportbonden in 2008, Ohio State University met 62, de Universiteit van Florida in Miami pochte met een totaal van 60, UCLA met 59, en Florida State University en de University of Notre Dame, koppelverkoop 51 professionele atleten per stuk.

Kansen van de werkgelegenheid

Statistieken voor professionele atleten met College Degrees

Er zijn ongeveer 9380 major league professionele atleten in de Verenigde Staten.

Op een lijst gepubliceerd door CollegeTimes van de 11 zwaarste banen te landen in Amerika, "topsporter" op de vierde plaats. Kansen zijn zwaar tegen om een ​​professionele atleet, op ongeveer 24.550 tot 1. CollegeTimes stelt dat een persoon heeft een grotere kans op het schrijven van een boek dat de New York Times bestseller lijst, wordt geslagen door de bliksem of trouwen met een miljonair maakt. Van de ongeveer 9380 major league professionele Amerikaanse atleten, dit vertaalt zich in een individuele 0,00565 procent kans op het bereiken van de grote competities in de Amerikaanse sport. De kansen verbeteren als minor leagues en secundaire competities worden beschouwd, maar deze zijn over het algemeen van korte duur en slecht betaalde banen.

Gemiddeld Professional Sports Salarissen

Van alle sport-gerelateerde industrieën, toeschouwer sport scoren het hoogst in beide niveau van werkgelegenheid (in 8910 vanaf mei 2009) en de hoogte van het loon (bij een gemiddelde jaarsalaris van $ 97.650), volgens het Bureau of Labor Statistics. De top staten voor de niveaus van de werkgelegenheid voor de professionele atleten zijn Rhode Island, Florida, Louisiana, Missouri, en Idaho. De top staten voor de gemiddelde jaarsalaris voor professionele atleten zijn Colorado, New York, Minnesota, Californië en Washington.

Career Opties Na Competition

Op een gegeven moment, elke sportieve carrière tot een einde komt, hetzij door een blessure of leeftijd. Op dit punt, een hbo-opleiding effent de weg voor andere professionele mogelijkheden in de sport. Een bachelor's degree in de journalistiek, omroep of mededelingen leent zich voor een carrière in de sportverslaggeving. Iemand op zoek naar werk als een sport-agent heeft een bachelor's degree in marketing of business. Iemand die een bachelor bezit is in marketing kan ook werken als een sportmarketing account executive. Sportgeneeskunde biedt ook veel mogelijkheden voor ex-atleten. De mogelijkheden variëren van psychologie naar fysiotherapie. Een zekere mate op het niveau van de meester is waarschijnlijk vereist. Iemand met een diploma in de public relations, communicatie, marketing of mediarelaties is een kandidaat voor een sport informatiepositie.