Starboard Projecten

Starboard Projecten


Iedereen die ooit heeft geprobeerd om houten boot romp of bootaccessoires behouden begrijpt hoe moeilijk en tijdrovend kan zijn. Glasvezel eisen iets minder maintanence en weersomstandigheden beter, maar heeft nog steeds zijn nadelen. Wie op zoek is naar een beter materiaal voor doe-het-zelf-boot projecten zou willen overwegen gebruik te maken Stuurboord. Verkrijgbaar bij de meeste mariene aanbod winkels, zijn lichte gewicht en duurzaam maken het een ideaal product voor boot doe-het-zelvers.

Starboard Kwaliteiten en toepassingen

Volgens Macht en Motorjacht, Starboard is een revolutie in de waterbouw supplies "voor alles van hengelhouders tot boarding ladders. Het zal niet kromtrekken en zal niet worden afgebroken wanneer ze worden blootgesteld aan de zon, vocht, zout, of de meeste chemicaliƫn. Het is ook vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken, hoeft nooit overspuiten "(zie referentie 1). Projecten die een kloppend zal niet alleen constant nevel van het water maar van personenverkeer en zijn bijzonder geschikt voor stuurboord materiaal. Enkele voorbeelden zijn traptreden, vloeren, en andere accessoires houders.

leuningen

Een cruciaal onderdeel van de vele huisjes in boten zijn de leuningen dat de verhoogde dek flank aan weerszijden van de cabine deur. Wanneer het dek slick met zee-nevel wordt, kunnen deze handvatten het verschil tussen het houden van een stevige grip op de boot, waardoor veiliger beweging over het dek en overboord vallen bij gebrek aan iets te begrijpen betekenen. Vaak zijn deze leuningen en gemaakt van hout of aluminium, beide materialen die degraderen met herhaalde blootstelling aan zout water en het weer. Het maken van deze leuningen van Starboard kan in plaats daarvan een schipper met meer vertrouwen dat ze er zullen zijn en veilig bij de noodzaak zich voordoet bieden.

Tafels en Voedsel Prep

Veel watersporters genieten van het eten en het bereiden van voedsel terwijl de uitgaven tijd aan boord van hun ambacht. Door zijn duurzaamheid en gemakkelijk veegde-down oppervlak, kunnen tafels en voedsel prep oppervlakten gemaakt van Stuurboord het proces van de clean-up en het onderhoud veel gemakkelijker. Ook het gebruik van stuurboord naar kasten en kastdeuren voor voedsel en andere behoeften opslagruimte te creƫren, kan ervoor zorgen dat de openingen en sluitingen van deze deuren niet zal verzakken en misvormd na verloop van tijd.