Stadia van hartfalen

fase A

In de fasen van hartfalen wordt Stage Een bepaald door potentiële risicofactoren. Mensen met een familiale voorgeschiedenis van hartfalen zijn potentiële Fase A kandidaten. Ook mensen die een hoge bloeddruk of diabetes lopen meer risico op hartfalen. Lifestyle kunt u ook zet in de derde fase A categorie. Rokers, mensen die veel vet eten in hun dieet en mensen die misbruik van alcohol of drugs zijn allemaal meer kans op hartfalen ontwikkelen.

fase B

In Fase B wordt een diagnose van hartfalen heeft, zelfs als de patiënt nooit symptomen van hartfalen heeft ervaren. De diagnose is gebaseerd op medisch bewijs daar met geweest hartfalen aanwezig. In dit stadium kunt u absoluut normaal voelt. Echter, zal uw arts waarschijnlijk zet je op een of andere vorm van medicatie, mogelijk bètablokkers of ACE-remmers. Vanwege het verband tussen hart-en vaatziekten en bloeddruk, zal uw bloeddruk nauwlettend worden gevolgd.

Stage C

Door Stage C, symptomen van hartfalen zijn aanwezig, evenals tekenen van kennelijk cardiale dysfunctie. Symptomen kunnen zijn moe te worden tijdens het uitvoeren van relatief eenvoudige activiteiten, zoals bukken en lopen. Met de vermoeidheid komt een algemene vermoeidheid en kortademigheid. Tijdens deze fase wordt een goede (en in het algemeen zoutarm) dieet aanbevolen. Oefening moet worden gevolgd en gedaan op advies van een arts. Ook moet alcoholgebruik ernstig worden beperkt of helemaal opgegeven.

Stage D

Na gevorderd door Fase C met verschillende therapieën, in dit stadium operatie wordt vaak beschouwd in samenhang met medicatie. Het soort operaties die kan worden beschouwd als onder meer het plaatsen van een pacemaker of een ventriculaire inrichting, het uitvoeren van de linker hartkamer reconstructie of het installeren van een nieuw hart via transplantatie.