Stability Ball oefeningen met gewichten

Stability Ball oefeningen met gewichten


Die met een stabiliteit bal is een geweldige manier om uw core-spieren te versterken, terwijl je oefeningen te richten op andere spiergroepen ook. Dit komt omdat een stabiliteit bal dwingt je in evenwicht en maakt je lichaam gebruik je buik- en rugspieren om u te stabiliseren. Het uitwerken op een stabiliteit bal met gewichten is een goede manier om je armen en schouders toon terwijl het versterken van uw core spieren. Altijd in overleg met uw arts voordat u begint met een nieuwe oefening programma.

arm Verhoogt

Arm raises zal u helpen uw schouders en armen toon met behoud van de versterking van uw core spieren. Een arm raise doen, zitten op een stabiliteit bal met je benen in het bijzijn van je, en de voeten op de grond. Het houden van een 3- tot 10-lb. gewicht in beide handen, breng je armen recht naar de zijkant en buig je ellebogen, zodat je vuisten en wijst naar het plafond. Duw de gewichten in de richting van het plafond, het strekken je armen boven het hoofd en twee seconden ingedrukt. Laat je armen terug naar de beginpositie en rust voor één seconde voor herhaling vatbaar. Herhaal deze oefening acht tot 10 keer om een ​​set te doen van de arm verhoogt; uitvoeren 02:58 reeksen arm verhoogt elke dag, 3-5 dagen per week.

Bicep Krullen

Biceps krullen zal toon je armen, terwijl balanceren op een stabiliteit bal naar uw core spieren werken. Om een ​​stabiliteit bal biceps curl te voeren, zitten op een stabiliteit bal met je benen in de voorkant van u en uw voeten op de grond. Houd een 3- tot 10-lb. gewicht in de ene hand en buig je arm bij de elleboog, het houden van uw arm aan de zijkant en elleboog 1 duim van je heup. De bocht in je elleboog moet een hoek van 90 graden zijn. Langzaam breng het gewicht omhoog naar je schouder tot het 1/2 inch uit de buurt van te raken en te houden voor een seconde. vrij langzaam terug naar de beginpositie en herhaal voor een set van 15 tot 20 herhalingen. Voer een set per arm drie tot vijf dagen per week.

Reverse Gewogen Extensions

Een omgekeerde gewogen uitbreiding zal toon je armen, schouders en rug, terwijl u uw evenwicht op een bal stabiliteit te handhaven. Om een ​​omgekeerde gewogen extensie uit te voeren, knielen voor de stabiliteit bal en rust uw borst op de bal, zodat uw gewicht wordt ondersteund tussen de borst en knieën. Pak een 3- tot 5-lb. gewicht in beide handen en houd ze voor u, 1 inch van de vloer. Langzaam verhogen van de gewichten naar de zijkant, totdat je armen uit elkaar wijzen in een rechte lijn en twee seconden ingedrukt. vrij langzaam terug naar de grond en herhaal voor een reeks van acht tot 10 herhalingen. Voer een set van reverse gewogen extensies per dag drie tot vijf dagen per week.