Spondylitis & Exercise

Spondylitis is een progressieve aandoening van ontsteking die de wervelkolom, onderrug en heupen nadelig. Na verloop van tijd, de houding van de mensen die last hebben met spondylitis dalingen, uiteindelijk het verlaten van hun lichaam verwrongen in een bochel positie, de enige die hen niet verlaat pijn. Terwijl het genezen spondylitis door oefening onmogelijk is, kan regelmatige lichaamsbeweging de ernst en de progressie van uw symptomen te verminderen.

spondylitis

Terwijl de wetenschap is onzeker precies wat een geval van spondylitis, genetica en leeftijd triggers beiden lijken een rol te spelen. Het hebben van een familiegeschiedenis van Bechterew kan uw kans te worden getroffen te verhogen. Spondylitis lijkt voornamelijk te slaan individuen tussen de leeftijden van 20 en 40, hoewel gevallen van jongere patiënten zijn gemeld in sommige gevallen. Geslacht speelt een ondergeschikte rol, aangezien mannetjes vaker getroffen dan vrouwen.

Spondylitis en Bewegen

Volgens de Spondylitis Association of America, regelmatige lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel om effectief leven met spondylitis. De Spondylitis Association of America stelt dat het maken van tijd voor een regelmatige training kan zorgen voor behoud van flexibiliteit en een goede houding in aanvulling op het verlichten van pijn. Zo weinig als 5-10 minuten training kan daardoor de symptomen verminderen, maar is duidelijk beter voor een optimaal resultaat.

oefening Aanbevelingen

Volgens de experts van SpineHealth.com, de beste vormen van lichaamsbeweging voor mensen met spondylitis zijn matig intensieve activiteiten die niet overdreven belasting van de gewrichten. Nonweight-dragende oefeningen langzaam uitgevoerd door middel van een volledige waaier van beweging zijn nuttig voor het behoud en de verbetering van de flexibiliteit. Steekproef vormen van de oefening onder meer tai chi, yoga, of zwemmen.

Tailoring Training om uw conditie

Om te zorgen voor een optimale training resultaten, moet je om te werken met uw conditie om een ​​gezond medium bereiken. De Spondylitis Association of America beveelt aan dat, waar mogelijk, dient u uw oefeningen te plannen tijdens een periode waarin uw symptomen niet gaat bemoeien met uw training. Bijvoorbeeld, als je lichaam is overdreven stijf in de ochtend, het probleem niet dwingen door te proberen om te trainen doorheen; wachten op een moment dat je conditie afneemt naar een meer beheersbaar niveau.

overwegingen

Merk ook op dat, terwijl je een optimale vooruitgang niet zal zien alleen het uitvoeren van vijf tot tien minuten per dag van de oefening, zo zul je falen om een ​​optimale vooruitgang te zien of je je lichaam overwerk. De Spondylitis Association of America raadt u streven naar een evenwicht tussen de intensiteit en de duur tot een goed niveau van de oefening die u ten goede zal komen als een individu te vinden. Hoewel dit wat trial and error kan nemen, wilt u misschien beginnen met de algemene richtlijn van nooit dwingen je lichaam tot het punt van overmatige vermoeidheid of pijn. Werken binnen je grenzen en na verloop van tijd zullen ze van nature uit te breiden.