Spijsverteringsenzymen & amp; colitis Ulcerosa

Spijsverteringsenzymen & amp; colitis Ulcerosa

Colitis ulcerosa is een aandoening waarbij ontsteking van uw dikke darm, of dikke darm. The Better Medicine website staat dat deze aandoening het vaakst voorkomt bij mensen tussen de leeftijden van 15 en 30, en dat meer dan 20 procent van de getroffen personen hebben een familiegeschiedenis van dit gezondheidsprobleem. Om een ​​beter inzicht in de rol van de spijsverteringsenzymen in de behandeling van uw colitis ulcerosa, een afspraak met uw primaire zorgverlener op uw vroegste mogelijke gemak.

colitis Ulcerosa

Colitis ulcerosa meestal eerst verschijnt aan het uiteinde van uw gastro-intestinale systeem en geleidelijk verspreidt door uw dikke darm. De ontsteking geassocieerd met colitis ulcerosa kan veroorzaken littekenweefsel in de dikke darm, die verdikking van darmwand zorgt. Veel ervaren symptomen veroorzaakt door colitis ulcerosa omvatten buikpijn, rectale pijn tijdens de ontlasting, koorts, onverwachte gewichtsverlies en diarree. Sommige mensen met deze aandoening kunnen ook last colon bloeden.

Over Digestive Enzymen

Spijsverteringsenzymen, merkt Dr Alan R. Gaby, auteur van "The Natural Pharmacy," zijn complexe eiwitten in verband met de spijsvertering processen die chemische veranderingen in bepaalde stoffen aan te moedigen. Spijsverteringsenzymen werken het beste bij bepaalde temperaturen en pH. Gaby merkt zijn er drie belangrijkste soorten spijsverteringsenzymen: proteolytische enzymen, lipasen en amylasen. Deze enzymen moeten eiwitten, vetten en koolhydraten verteren, respectievelijk. Bepaalde individuen mogelijk te weinig in spijsverteringsenzymen, waaronder mensen met pancreasinsufficiëntie, cystische fibrose en inflammatoire darmziekten.

Enzym acties en toepassingen

Van de drie hoofdtypen van spijsverteringsenzymen is de proteolytische ras dat zeer nuttig bij de behandeling uw colitis ulcerosa zijn. Trypsine en chymotrypsine zijn twee soorten proteolytische enzymen. Volgens Phyllis A. Balch, gecertificeerd voedingswaarde consultant en auteur van "recept voor Nutritional Healing," proteolytische enzymen helpen de juiste eiwitten verteren en ontsteking te controleren in je dikke darm, en ze zijn van oudsher gebruikt bij de behandeling van ulceratieve colitis. Verder wetenschappelijk onderzoek nodig zijn om de werkelijke effectiviteit spijsverteringsenzymen in de behandeling van uw colitis ulcerosa evalueren.

Waarschuwing

Colitis ulcerosa is een gezondheidsprobleem dat kan leiden tot tal van gezondheidsproblemen indien niet goed behandeld. Mogelijke complicaties geassocieerd met colitis ulcerosa omvatten bloedstolsels, gewrichtsontsteking, leverziekte en scheuren van uw dikke darm. Spijsverteringsenzymen, hoewel een nuttige aanvullende therapie bij de behandeling van uw colitis ulcerosa, mag alleen worden gebruikt als je onder de zorg van een bevoegde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Vraag uw arts over de voordelen, nadelen en beperkingen van verteringsenzymen in de behandeling van uw colitis ulcerosa.