Speed ​​& amp; Agility Training voor Voetbal

Speed ​​& amp; Agility Training voor Voetbal

Voetballers zijn voortdurend proberen te verbeteren in hun sport. Een van de belangrijkste manieren waarop dit gebeurt is door steeds sneller, sneller en flexibeler. Voetballers kunnen doen oefeningen en oefeningen om de snelheid en snelheid te verbeteren. Sommige krachttraining oefeningen kunnen ook helpen voetballers bewegen met een grotere snelheid.

Cone Drill

Voetballers moeten snelheid en laterale snelheid te ontwikkelen. Dit kan met de kegel boor. Opzetten drie sets van kegels 5 yards apart op the15-yard lijn. Begin bij de doellijn en sprint naar de eerste set van kegels. Omzeilen om de tweede set van kegels en stap achter hen. Draai 90 graden naar links en sprint om de derde set van kegels. Cirkel om hen heen en sprint terug naar de doellijn. Neem een ​​minuut pauze en herhaal de oefening.

parachute Training

Als u toegang tot een parachute hebben kunt u de snelheid op te bouwen door het trainen met een lopende parachute. Ga naar het voetbalveld en beginnen aan de doellijn. Sprint naar de tegenoverliggende doellijn en de chute opent, krijgt u een aanzienlijke weerstand voelt. Niet omdraaien om ernaar te kijken of te stoppen. Blijf rennen zo snel als je kunt. dan omdraaien en rol de parachute terug in het harnas, zodat u deze opnieuw kunt gebruiken. Sprinten terug in de tegengestelde richting. Als je de 50-yard lijn te bereiken, drukt u op de knop release op het harnas, zodat de goot wegvalt. Dat zal een sterke stijging van de snelheid die u zal helpen sneller te maken.

Tire Drill

Voetbaltrainers hebben gemaakt van de band boor om spelers te helpen te krijgen sneller en wendbaarder voor de generaties. Opzetten van twee rijen van banden die 12 diep. Line-up in de voorkant van de eerste twee banden en sprint via hen, zorg ervoor dat je voeten omhoog halen zodat je niet struikelt over de rand van een van de banden. Wanneer je bij het einde, omgekeerde richting en lopen terug in de tegenovergestelde richting.

Hill Running

Hill running is een uitstekende oefening om explosieve snelheid en behendigheid te ontwikkelen. Ren bergop om kracht en explosieve kracht te bouwen in uw core spieren, billen, hamstrings en kuitspieren. Ren naar beneden om je evenwicht en techniek te verbeteren. Running downhill geeft je meer flexibiliteit om tacklers ontsnappen wanneer je onderweg bent te geven.