Soorten Voedsel voor vegetarische diëten

Veel Amerikanen kiezen op vegetarisch of semi-vegetarisch dieet levensstijl over te nemen. Weten voedsel keuzes aan te passen uw vegetarische levensstijl kan de overgang makkelijker te maken voor u nieuwkomers of gewoon schudden dingen voor degenen onder u die veteranen. Vegetarische diëten maken allerlei soorten voedingsmiddelen te consumeren voedsel dat bepaling kan worden toegepast is op een gezonde pad te houden.

General Vegetarian Foods

Eiwit tekortkomingen worden vaak gevonden bij vegetariërs die gaan door snelle groei, zoals zwangere vrouwen en kinderen. Eiwit kan worden gevonden en universeel genoten door vegetariërs van alle soorten van plantaardig voedsel. Sojabonen zijn een uitstekende bron van eiwitten en andere bonen zoals zwart, nier, rood en lima. Andere peulvruchten zoals erwten en linzen een goede eiwitbron. Eiwitbronnen kan ook afkomstig zijn van noten en zaden voor uw vegetarisch dieet. Pinda's, pindakaas, zwarte walnoten en pistachenoten zijn een goed voorbeeld van noten die kunnen worden gebruikt in uw vegetarisch dieet. Tarwe, rijst, gerst, rogge, haver en maïs andere grote eiwitbronnen. Zorg ervoor dat u een peulvruchten (bonen, linzen of erwten) te combineren met een noot, zaad of graan om de 8 aminozuren die nodig zijn om gezond te voltooien uw eiwitbehoefte in uw dieet te krijgen.

Voedingsmiddelen die groen zijn en lommerrijke waaronder spinazie, sla en boerenkool hebben de neiging om hoog in ijzer te zijn. Andere hoge ijzeren voedingsmiddelen bevatten gedroogd fruit en volkoren granen. Vruchten van alle soorten kan worden genoten door vegetariërs. Deze kunnen hoge niveaus van vitamine C. bieden

Specifieke Vegetarisme voedselbehoeften

Het maakt niet uit wat voor soort vegetarische je bent moet je voedingsmiddelen die bronnen van zink, eiwitten, ijzer, calcium, riboflavine, vitamine D en B-12 bijdragen te overwegen. Sommige van deze bronnen kan niet gemakkelijk verkregen worden afhankelijk van het type van vegetarische u.

Calcium wordt bijvoorbeeld moeite verworven als u een ovo-vegetariër die zuivelproducten niet verbruikt. Deze kunnen worden verkregen van bronnen van hele granen en bladgroenten als gemengd in het dieet regelmatig. Dierlijke bronnen zijn de enige manier om vitamine B-12 te verkrijgen via je dieet als je een semi-vegetariër die vlees, vis of gevogelte af en toe eet. Vitamine D is ook moeilijk te bezitten dan andere dierlijke producten voedingsmiddelen maar kan door het lichaam wanneer de huid wordt blootgesteld aan zonlicht lang genoeg tijd.

Zelfs wanneer voedsel in uw vegetarisch dieet goed evenwicht, kunt u nog steeds nodig hebt om bepaalde items te vullen. U kunt veel van deze supplementen in verrijkte granen, tofu, en vitamine pillen bij reformwinkels te vinden.