Soorten Sneeuwscooters

Soorten Sneeuwscooters


Een sneeuwscooter is gecategoriseerd als een gemotoriseerd verkeer, vergelijkbaar met een motor, die is gebaseerd op sleden te glijden over sneeuw en ijs. Het achterste profiel gebruikt een wiel opstelling vergelijkbaar met die van een militaire tank, met twee grote wielen met een hoge grip loopvlak terwijl kleinere, binnenste wielen gids loopvlak deze roteert. Dit moderne design van sneeuwscooters is doorgegeven van de vorige versies voor commerciële of voor militair gebruik op sneeuw en ijs. Sinds zijn patent in 1954, heeft de sneeuwscooter meer synoniem met persoonlijk, recreatief gebruik.

Polaris

Polaris Industries Inc. begon met de productie van de eerste recreatieve sneeuwscooters voor de consument in 1954. Nog steeds de grootste producent van sneeuwscooters Polaris beschikt ook over een aantal andere recreatieve terrein-specifieke voertuigen. De Noord-Amerikaanse fabrikant van sneeuwscooters verdeelt zijn modellen onder de Adventure, Crossover, Uitvoering, Diepe Sneeuw, Luxe en Utility klassen voor ruiters om gemakkelijk te bepalen welke machine het beste past bij hen individuele behoeften.

korporaal van artillerie

Bombardier Recreational Products heeft een kenmerkende lijn van speciale terreinvoertuigen gemaakt, maar de grotere bedrijfsgeschiedenis is vrij uitgebreid. Vervaardigen alles, van zakenvliegtuigen tot spoorwegsystemen en treinwagons, heeft Bombardier een innovatie bedrijf met werknemers die een aantal unieke producten hebben gemaakt voor zowel civiel als militair gebruik geweest. De Ski-Doo en Lynx lijnen van sneeuwscooters bieden rijders verschillende opties voor specifieke doeleinden. De Bombardier Ski-Doo komt beschikbaar in negen basismodel types, met volledig aanpasbare opties en motoren. De Lynx-serie heeft slechts twee beschikbare modellen, maar deze modellen zijn alleen beschikbaar in bepaalde landen.

Yamaha

Als een oude fabrikant van de weg en off-road motorfietsen, Yamaha begon de productie van sneeuwscooters voor de consumentenmarkt in 1968. Deze bijzondere sneeuwscooter, de SL350, was de eerste sneeuwscooter met glijbaan klep carburateurs en werd gekenmerkt door een twee-takt, twee-cilinder motor. De huidige line-up van sneeuwscooters verkrijgbaar bij Yamaha verspreidt 17 verschillende modellen over de Trail, Cross-Country, Berg en 2-Up Touring Utility klassen.

Arctic Cat

Arctic Cat deelt een soortgelijke geschiedenis met die van Polaris Industries Inc. Beide bedrijven begonnen met de productie van het leven sleeën onder de Hetteen Hoist en Derrick naam. Naarmate het bedrijf groeide, partners splitsen en creëerde de gesplitste bedrijven van de Arctische en Polaris. De huidige line-up van Arctic Cat sneeuwscooters beschikt over 47 verschillende modellen, variërend van heavy-duty voor kinderen. De categorieën van prestaties, Crossover, Family Trail / Jeugd, Berg, Touring en Utility scheiden deze modellen en ruiters te helpen bij het kiezen van de juiste slee voor hun specifieke behoeften.