Soorten Prescription Birth Control

Soorten Prescription Birth Control


Als u op zoek bent naar een effectieve manier om zwangerschap te voorkomen, kan voorschrijven geboortebeperking methoden goed zijn voor jou. Er zijn veel verschillende soorten corrigerende geboortebeperking beschikbaar, zodat iedereen moet kunnen ten minste één geschikte optie die hun behoeften meed vinden. Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus is het belangrijk om grondig te bespreken opties met uw arts alvorens te beslissen of het specifieke product voor u geschikt is.

Pil

Er zijn tal van keuzes van de pil beschikbaar. Sommige alleen progesteron bevatten, terwijl andere een combinatie van progesteron en oestrogeen. Volgens de Amerikaanse Zwangerschap Association, de pil zijn ongeveer 99 procent effectief wanneer de instructies goed gevolgd. Door vrouwen ontbrekende pillen of niet starten van een pakket op tijd, de mate van effectiviteit dichter bij 93-97 procent gemiddeld.

Schot

Als je problemen hebt herinneren om een ​​pil elke dag te nemen, kan de anticonceptie schot voor u zijn. Dit schot bevat het synthetische hormoon progestageen, en zwangerschap verhindert effectief voor maximaal drie maanden. De effectiviteit tarief voor de geboortebeperking shot is meer dan 99 procent wanneer doelgericht worden ingezet, volgens de Amerikaanse Zwangerschap Association.

lap

De anticonceptiepleister is een kleine patch die direct op de huid wordt geplaatst. U plaatst de patch ergens op je lichaam, en vergeet het voor de hele week. Als de week voorbij is, schakelt u de oude patch voor een nieuwe. Na deze gedurende drie opeenvolgende weken wordt gedaan, laat je een patch uit voor een week om je menstruatie te krijgen en start een nieuwe cyclus. Volgens de American Association zwangerschap, de pleister ongeveer 99 procent effectief bij het voorkomen van zwangerschap.

vaginale Ring

De vaginale ring is een flexibele kunststof ring die in de vagina wordt ingebracht om zwangerschap te voorkomen. De ring bevat synthetische hormonen, die in de vagina worden geabsorbeerd, effectief voorkomen van zwangerschap gedurende drie weken. Aan het einde van de drie weken is de ring verwijderd menstruatie. Volgens de Amerikaanse Zwangerschap Association, de vaginale ring is ongeveer 98 procent effectief in het voorkomen van zwangerschap bij correct gebruik.

Spiraaltje (intra-uteriene Device)

Spiraaltjes zijn kleine apparaten die ofwel koper of hormonen. Ze worden ingebracht in de baarmoeder door uw arts. Afhankelijk van het type, kan een IUD binnenkant van een vrouw om effectief te voorkomen zwangerschap vijf tot 10 jaar blijven. Het spiraaltje is minder dan 1 procent failure rate, volgens de Amerikaanse Zwangerschap Association.

Diafragma

Een membraan is een ander soort barrière methode van anticonceptie. Het is klein en koepelvormig en wordt geplaatst in de vagina voor de geslachtsgemeenschap om de baarmoederhals blokkeren en sperma uit te kunnen bereiken het ei. Daarnaast is voor het zien van een arts om een ​​recept voor het membraan te krijgen, zal de arts ook een procedure in het kantoor om goed past het middenrif. De American Pregnancy Association stelt dat het membraan heeft een 5 procent uitval voor een perfecte en consistent gebruik, maar de gemiddelde failure rate is veel hoger op ongeveer 18 procent.

pessarium

Volgens de American Association Zwangerschap, wordt het pessarium niet aanbevolen en niet vaak meer voorgeschreven. Het verklaart het pessarium heeft een failure rate van ongeveer 20 procent, zelfs wanneer behoorlijk gebruikt. Daarnaast zijn er vele andere nadelen, met inbegrip van de mogelijkheid om het steeds vast te zitten en die een arts om het te verwijderen, maar ook bij te dragen aan urineweginfecties en cervicale veranderingen toegenomen. Het is echter opnieuw, relatief goedkoop en kunnen de sexuele ervaring zoveel andere geboortebeperking opties niet belemmeren.