Soorten pijnstillers voor chronische rugpijn

Er zijn verschillende soorten pijnstillers voor chronische rugpijn op de markt. Opties moeten met een gezondheidszorg huisarts om de meest geïnformeerd besluit te worden besproken.

Topical Pijnstillers

Topische analgetica bieden pijnverlichting in de vorm van spierweefsel rubs, sprays, crèmes, gels en pleisters die worden toegepast op de huid. Ze kunnen salicylzuur of kruidenpreparaten waarover de symptomen van chronische rugpijn verlichten bevatten.

Vrij verkrijgbaar

Paracetamol en ibuprofen worden gewoonlijk gebruikt als pijnstillers. Acetaminophen blokkeert pijnsignalen naar de hersenen en ibuprofen vermindert ontsteking die pijn en zwelling veroorzaakt.

Verdovende middelen

Narcotische pijnstillers de behandeling van ernstige aandoeningen. Deze optie moet de voorschrijvende arts worden besproken om potentiële problemen met verslaving en bijwerkingen te beperken.

spierverslappers

Deze klasse van geneesmiddelen zou aanzienlijke verlichting bieden door een sederende werking en op hun beurt, het ontspannen van de bron van spierpijn.

antidepressiva

Bepaalde antidepressiva worden gebruikt om de neurotransmitters in de hersenen veranderen om pijn te verlichten.

Botulinetoxine A & B

Voor matige tot ernstige vormen van pijn met spierspasmen, kan Botulinum A of B injecties worden gebruikt om spasmen controleren.