Soorten Parasitaire Worms

Menselijke parasieten zijn een ongelegen feit van het leven de meeste mensen niet willen pakken als gevolg van de stigma parasitaire besmetting. Het Center for Disease Control (CDC) schat het aantal parasieten in de Verenigde Staten, in de duizenden. Sociaal-economische status is geen belemmering voor parasitaire wormen die niet kieskeurig, die ze gebruiken als gastheer.

types

Oxyuren of threadworms (Enterobius vermicularis) zijn gemeenschappelijke parasieten geïnfecteerd 200 miljoen mensen wereldwijd. 40 miljoen mensen in Amerika hebben pinworms; velen zijn kinderen in de leeftijd tussen twee en tien. Anale jeuk kondigt de mogelijkheid pinworm besmetting, omdat de jeuk kan worden veroorzaakt door de nachtelijke vrouwelijke pinworm reizen in de darm en tot 15.000 eieren om de anale opening. De eieren komen binnen 4 tot 6 uur, gedurende welke tijd, de gastheer per ongeluk krabt zijn anus, het overbrengen van de worm eieren op zijn vingers. De vingers raken de mond, de eieren zijn swallowe, en de cyclus opnieuw gestart.

Functie

Parasieten leven, of in een gastheer die kan zijn dier of mens, vogel, vis of insect - zelfs vlooien. Menselijke parasieten worden in het lichaam door inname van besmet voedsel, besmet drinkwater, de aarde (modder), of door contact met besmette gastheer. De meeste soorten parasitische wormen in de darmen, hechten zich in of door de darmwand en eten je voeding. Vossenlintworm brengt zijn hele levenscyclus met één gastheer zoogdier, stevig bevestigen zich aan de darmwand met vier zuigers en een kleine ring haken rond zijn hoofd. Overwegend in het zuiden van de Verenigde Staten, worden de kinderen vaak besmet met deze 1,5-inch volwassen dwerg lintworm, vaak geïnfecteerd het hele gezin.

effecten

Parasitaire worminfecties kunnen symptomen in het gastland, waaronder vermoeidheid, slapeloosheid, diarree, bloedarmoede, duizeligheid, jeuk, allergieën, hoofdpijn, buikpijn en darmklachten veroorzaken. Uitzetting van de maag kan in ernstig aangetaste gastheren vanwege ondervoeding. Body zwakte en lethargie kan ook duidelijk worden.

Grootte

Parasitaire wormen onder intestinale flukes (Fasciolopsis Buski) groeit tot 0,8 tot 3 inch (2-7,5 cm) lang, en zich hechten aan de dunne darm door zuignappen. Zweren op de locatie bevestiging kan later vormen abcessen. Misselijkheid, diarree, buikpijn en incidentele verstopping kunnen de vroege tekenen van besmetting. Later, tijdens zware besmetting, het vasthouden van water en vermoeidheid kan leiden tot ernstige complicaties.

Aardrijkskunde

In Mexico, de ouders routinematig omgaan met hun kinderen voor worm besmetting. Deze praktijk wordt niet op grote schaal gebruikt in de Verenigde Staten, hoewel vele kwalen en ziekten komen voort uit parasitaire worminfecties. Natuurlijke remedies zijn beschikbaar moet u vermoedt dat parasitaire worm besmetting in de leden van uw gezin. Persoonlijke hygiëne gewoonten, zoals veelvuldig handen wassen worden aanbevolen voor het verminderen van het exemplaar van parasitaire worm besmetting binnen het gezin. De World Health Organization (WHO) beveelt een massale ontworming programma beschikbaar zijn in alle scholen.