Soorten Oefening voor Weight Gain

Soorten Oefening voor Weight Gain


Volgens Manuel Ortiz Braschi, auteur van "het verkrijgen van gewicht 101," er zijn verschillende redenen waarom een ​​persoon zou willen om gewicht te winnen door middel van oefening. Voorbeelden hiervan zijn atletische concurrentie gewichtsklassen, esthetiek of gewoon passend in kleren in een meer wenselijke manier. Verschillende soorten oefeningen die spiermassa kan worden gebruikt om met succes gewicht voor een van de bovenstaande redenen, zegt Braschi. Raadpleeg altijd een arts of apotheker voordat u begint met een nieuwe oefening programma.

lichaamsgewicht oefeningen

Lichaamsgewicht oefeningen kan worden gebruikt om gewicht te krijgen en het opbouwen van spiermassa, aldus Brad Johnson en Randall J. Strossen, auteurs van 'lichaamsgewicht oefeningen voor buitengewone kracht. " Een lichaamsgewicht oefening is elk type oefening die gebruikt alleen het gewicht van het lichaam als weerstand opbouwen van spiermassa. Om gewicht van lichaamsgewicht oefeningen, oefenen 4-6 dagen per week nodig. Voer 4:57 sets van elk afzonderlijk oefeningen in sets van 12 tot 20 herhalingen. Voorbeelden van gewicht-gebouw lichaamsgewicht oefeningen omvatten push-ups, pull-ups, sit-ups, crunches, squats, kalf verhoogt en terug extensies.

Vrije gewichten

Volgens Michael Mejia en John Berardi, auteurs van "Broodmagere tot Brawny," krachttraining met behulp van vrije gewichten zal lichaamsmassa te bouwen en de gewichtstoename. Krachttraining met vrije gewichten is effectief omdat, naast het opheffen barbell moet omliggende spieren werken om het gewicht stabiel te houden en de juiste vorm. Het gewicht van de halter moet genoeg worden opgeheven dat u comfortabel kunt uitvoeren vijf herhalingen met het gewicht voordat u begint met het gevoel dat je spieren echt worstelen. Elke oefening moet worden uitgevoerd in 3-5 sets van 10-12 herhalingen met een minuut rust tussen Volgens Mejia en Berardi. Voorbeelden van vrije gewicht oefeningen omvatten biceps krullen, triceps extensions, gewogen kraakpanden, borst persen en arm raises.

Weight Training Machines

Volgens James L. Benson, auteur van "het verkrijgen van gewicht voor magere mensen," gewicht opleiding machines helpen om spiermassa op te bouwen en op gewicht. Een verscheidenheid aan krachttraining machines zijn meestal verkrijgbaar bij de lokale sportscholen om uw eigen uitgebreide workout routine te maken. Volgens de American Council on Exercise, moet het gewicht iedere machine worden aangepast aan uw persoonlijke fitness wensen. Nadat u hebt uitgevoerd zes tot acht herhalingen, moet je beginnen met je spieren rek voelt aan de set compleet wanneer de machine is ingesteld op het juiste gewicht. Twee tot vier sets van 10-12 herhalingen op elke computer verwerkt in de routine is typisch voldoende om het lichaamsgewicht te bouwen.