Soorten medicijnen gebruikt in Joint Injectie voor Pain

Soorten medicijnen gebruikt in Joint Injectie voor Pain


Helaas zijn er een aantal mensen met gewrichtspijn. Aandoeningen zoals reumatoïde artritis, osteoporose, hernia in de rug en schade kan leiden tot de noodzaak van directe injectie van medicatie in de verbinding om pijn te verlichten. De heupen, de rug en de knieën zijn de meest voorkomende plaatsen voor pijn in de gewrichten, maar niet de enigen.

Gezamenlijke Pijn Oorzaken

Veel van de pijn in de gewrichten wordt veroorzaakt door het immuunsysteem van reacties, en bepaalde kinderziekten kan de kans van een persoon voor de pijn in de gewrichten in de toekomst te verhogen. Bof, mazelen, rodehond en waterpokken leiden tot het lichaam het immuunsysteem, die kan gaan aan gezond weefsel aan te vallen en leiden tot pijn in de gewrichten. Reumatoïde artritis is een belangrijke oorzaak van gewrichtspijn en wordt veroorzaakt door een auto-immuunziekte.

Injecties gebruikt voor de diagnose gewrichtspijn

Het is gebruikelijk in het geval van ernstige pijn om injecties te gebruiken om het getroffen gebied te controleren. Als lidocaïne in een gewricht wordt geïnjecteerd en de pijn verdwijnt, dat gewricht is de meest waarschijnlijke oorzaak van de chronische pijn. Zodra de diagnose gesteld is, kan de behandeling beginnen. Hoewel orale pijnstillers pijn kan verlichten op korte termijn, hebben de gezamenlijke injecties langer blijvende effecten.

Medicijnen Gebruikt in Joint Injecties

Cortison, corticosteroïden, lidocaïne (een verdovende middel en potentiële zenuw blocker) en af ​​en toe gold worden allemaal gebruikt voor de behandeling van pijn in de gewrichten. Cortison en corticosteroïden verminderen de ontstekingsreactie van het lichaam te letsel en artritis en krijgen vaak elke twee tot drie maanden. Zenuw blokkers kunnen ook worden gebruikt, maar zijn gewoonlijk kortwerkende.

Goud? Ja, goud. Het is niet duidelijk hoe goud beïnvloedt gewrichtspijn, maar het is bewezen langdurige effecten op de vermindering en eliminatie hebben. Er wordt gesuggereerd dat metalen zoals goud en platina blokkeren of te vernietigen virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers die gewrichten kunnen besmetten en veroorzaken immuunreacties die ontstekingen veroorzaken. Dit is vooral nuttig voor patiënten met reumatoïde artritis. Een ander voordeel van goud injecties is de levensduur van de pijnverlichting (overal van drie maanden tot enkele jaren) en in sommige gevallen de uitschakeling van pijn geheel. Maar het duurt meestal drie of meer maanden pijn te voelen en kan duur zijn.

Voor degenen die lijden aan chronische pijn in de gewrichten, kunnen gezamenlijke injecties de weg te gaan. Niet alleen de medicijnen die pijn verminderen, ze ook helpen bevorderen gezamenlijke gezondheid.