Soorten epileptica

Als u epilepsie, kan uw arts medicijnen voorschrijven om uw aanvallen, die u kan helpen om functioneel te zijn en de kans op een ernstig hersenletsel of lichamelijk letsel als gevolg van een aanval te verminderen controle. Geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van aanvallen het werk door op te treden op de neuronen in je hersenen om te vertragen en reguleren van hun activiteit. De aard van de inbeslagneming medicijnen zijn onder andere medicijnen die tonisch-clonische behandelen, afwezigheid, partiële en gegeneraliseerde aanvallen.

carbamazepine

Carbamazepine (Tegretol, Carbatrol) wordt voorgeschreven als een anti-epilepticum voor een gedeeltelijke, algemene of gemengde aanvallen. Mogelijke bijwerkingen zijn visuele vervormingen en maagklachten.

ethosuximide

Ethosuximide (Zarontin) is een anti-epilepticum van afwezigheid aanvallen voorgeschreven. Kan braken en gewichtsverlies veroorzaken bij gebruik gedurende lange tijd.

Lyrica

Lyrica is een anti-epilepticum voor partiële aanvallen voorgeschreven. De mogelijke bijwerkingen zijn problemen met het gezichtsvermogen, slaperigheid, zwelling en gewichtstoename.

Neurontin

Neurontin is een anti-epileptisch geneesmiddel dat wordt voorgeschreven naast andere anti-epileptica en behandelt zowel partiële als gegeneraliseerde aanvallen. Mogelijke korte termijn bijwerkingen zijn vermoeidheid en duizeligheid.

Topamax

De anti-epilepticum Topamax kan worden gebruikt als u tonisch-clonische aanvallen zijn gegeneraliseerd. Mogelijke bijwerkingen zijn visie, slapen en geheugenstoornissen.

Valium

Valium is een kalmerend middel dat u kunt ontvangen tijdens een noodsituatie. Het wordt gebruikt om alle soorten aanvallen te behandelen en kan neveneffecten met inbegrip van fysieke en mentale afhankelijkheid, vermoeidheid en depressie.