Soorten coatings voor lenzen

Soorten coatings voor lenzen


Brillen zijn erg belangrijk, vooral als je visie hebt falen. Ze helpen verlichten eye stress die verdovende migraine, moordenaar hoofdpijn, en het kwetsen van de ogen kan veroorzaken. Ze helpen de juiste gebrekkige visie effectief, zolang je trouw dragen te allen tijde. Het is belangrijk dat je weet hoe de zorg goed te nemen van uw bril. U kunt eenvoudig doen door het bekleden van de lenzen.

Anti-reflecterende coating

Ook wel ARC, deze lens vacht is een effectieve manier om schadelijke straling te blokkeren. Dit soort capaciteit kan uw visie zeker te beschermen tegen eventuele schade oog. Vanwege de inhoud magnesium fluoride, het geeft de glazen soort van een blauwachtige of groenachtige verschijning die leidt tot zijn modieuze gevoel dat veel mensen zijn gekomen om lief te hebben.

ultraviolet Coating

Ultraviolet coating werkt als een zonnebrandcrème. Het kan uw ogen te beschermen tegen de harde en de kankercellen stralen van de zon. Deze coating is gemaakt van polycarbonaat duidelijk dat letterlijk beschermt uw gevoelige visie van ultraviolet licht, dus die u helpen handhaven van gezonde ogen.

Krasbestendige coating

Afgekort als SRC, is dit een van de meest gewilde lenscoating vandaag. Het behandelt uw bril met silicone plastic om verder te zorgen voor een krasvrije lens. Het duurt meestal een paar jaar voordat het volledig verdwijnt. Er zijn verschillende soorten van SRC coating en u kunt hebben het getint in verschillende kleuren en tinten.

Mirror Coating

Mirror coating is als een venster tint die je vaak kunt zien in auto's en gebouwen. Het voorste deel van de lens zorgvuldig behandeld eindigt op een soort glas dat gemakkelijk het licht terugkaatsen. Dit concept maakt de illusie van een one-way mirror, waardoor het een trendy en leuke twist.

index Coating

Vaak genoemd als de Index Matching, het is de eerste soort coating die de weg terug in 1886. heeft uitgevonden Het is een glas finish in zijn basisvorm. Corrigeert eenvoudig de interferentie door een lichte verkleuring glas. Deze minuscule defraction stelt de lens tot duidelijkere visie te hebben. Zijn gekleurd kwaliteit is een natuurlijke manier van het afbuigen van het licht, waardoor het een anti-reflecterende coating ook geworden.

photochromic Coating

Dit type lens afwerking kan zich automatisch aanpassen van helder naar getint wanneer blootgesteld aan verschillende tinten van zonlicht. Het wordt meestal gemaakt van plastic of glas. Dit zal u verder helpen met de correctie van uw ogen, terwijl ervoor te zorgen dat u een duidelijke visie op elk moment van de dag.