Soorten Alkaline Water

Soorten Alkaline Water


Alkaline water is het onderwerp van vele gezondheidsclaims door de alternatieve gezondheidszorg gemeenschap. Voorstanders beweren dat alkalisch water, dat een hogere pH dan kraanwater heeft, neutraliseert zuur in de bloedbaan, helpt het lichaam te absorberen voedingsstoffen efficiënter. Andere aangeprezen voordelen zijn het verhogen van de energie, het versnellen van de stofwisseling en het vertragen van het verouderingsproces. Hoewel deze claims zijn niet bewezen, is alkalisch water, dat beschikbaar is in verschillende varianten, populair geworden.

Distillatie

Destillatie is de eenvoudigste manier om alkalisch water te maken. De werkwijze verwijdert virussen, bacteriën en verontreinigingen uit water door verdamping van gewoon water in stoom condenseren en vervolgens het terug in een gezuiverde vloeistof. Elke toxinen in het water zouden moeten lichtjes zuur te maken, dus zodra het wordt gedestilleerd en deze toxines worden verwijderd, het water is licht alkalisch.

alkaline Ingredients

Een andere soort is gemaakt door toevoeging van alkalische bestanddelen te. Een van de gemakkelijkste manieren om dit te doen is om een ​​paar druppels citroen toe te voegen aan regelmatig water. Andere alkalische bestanddelen omvatten pH daalt, verkrijgbaar bij reformwinkels, en zuiveringszout, die de pH-niveau drastisch kan verhogen, dus wees voorzichtig.

geïoniseerd water

Ionisatie is het proces van stromend water over positieve en negatieve elektroden, produceren twee verschillende soorten water, een zuur en een alkali. Waterionizers zijn meestal bevestigd aan een kraan van een typische kraan en ioniseren water automatisch wanneer ze zijn ingeschakeld. Sommige specialisten beweren geïoniseerd water is bijzonder waardevol, omdat het vol met antioxidanten.