Softball Catcher Boren

Softball Catcher Boren


De positie van de catcher in softbal is belangrijk, de tweede misschien alleen naar de werper. Catchers zijn meestal degenen aanroepen van de fielding toneelstukken (plaatsbepaling) en de plaatsen, en zij zijn de enigen met een hele uitzicht op het veld. Zij zijn verantwoordelijk voor het blokkeren van wilde worpen en framing plaatsen rond de staking zone om gunstige gesprekken te krijgen. Ze werken op basis lopers dicht bij hun zakken te houden en ze weg te gooien wanneer ze proberen te stelen. Er zijn verschillende oefeningen die kunnen helpen catchers verbeteren op deze gebieden.

Vuilnisbak Pick-Offs

Verzamel drie plastic vuilnisbakken en leg ze op het eerste honk, het tweede honk en derde honk, waar lopers meestal off zouden worden opgehaald door catchers (bijv. Links van het eerste honk, recht van de tweede en derde). Hier krijg je een werper op de heuvel, een catcher achter de plaat en een beslag (of een omstander) in het vak slagmensen. Hebben de pitcher staanplaatsen te leveren aan de catcher en de catcher streven naar "gooien" runners door hun gooit de verschillende vuilnisbakken. Benadrukken het belang van een goede voetenwerk en een quick release.

Wild Pitch Drill

Hebben de catcher veronderstellen hun reguliere gehurkte positie achter de plaat- gooien arm achter hun rug, handschoen in het bijzijn van hen om een ​​doel te presenteren aan de werper. Vanaf de heuvel gooien een emmer ballen op de catcher in het vuil. Hebben de werpers blokkeren de ballen-het doel is om de ballen in de voorkant van hen te houden. Bij het blokkeren van ballen knieën van de catcher zou moeten zijn op de grond, moeten hun handschoen naar beneden en geopend tussen hun benen en hun borst en de borst beschermer dient te worden gehouden op een 60-45 graden hoek van de grond om ervoor te zorgen dat de rebounds gericht zijn in de voorkant van hen.

Pitch Framing Drill

Hebben de catcher en een pitcher aannemen hun posities achter de plaat en op de heuvel. Instrueer de werper om ballen op verschillende locaties net buiten de staking zone te gooien. Instrueer de catcher om de vangst te maken terwijl het proberen om elke bal eruit ziet als een staking te maken. Om dit effectief de catcher te doen moet de bal te verplaatsen naar het dichtstbijzijnde punt van de staking zone terwijl hij zijn handschoen rond de bal sluit. De vangst en re-positionering moet een vloeiende beweging en de herpositionering zijn moet niet worden overdreven-niet proberen en trek een bal die is uiterst rechts op de plaat in het midden van de staking zone; in plaats daarvan tot doel om te schilderen de rechterhoek van de plaat. De vangst moet worden gemaakt met de palm van de handschoen naar beneden en de bal volledig aan het zicht onttrokken. Dit zal de scheidsrechter naar de positie van uw handschoen in plaats van de locatie van de bal bij het bepalen of het veld stond een staking of een bal te overwegen.