Soft Serve Ice Cream Nutrition Facts

Hoewel vaak aangeduid als ijs, zacht serveren niet echt ijs in de traditionele zin, maar een nauwe verwant met gelijke bestanddelen, eigenschappen en smaken. Er zijn een aantal duidelijke verschillen tussen ijs en frisdrank serveren.

Artikel

Zacht serveren ijs lijkt op traditionele ijs behalve dat het is gemaakt en wordt aan een hogere temperatuur. Sinds smaakpapillen beter smaken in dit iets warmer temperatuur kan detecteren, zacht serveren consumenten ervaren meer uitgebreide smaken dan met de traditionele ijs. Zacht dien is vooral opgericht in de zachte serveren machine een vloeistof of poedermengsel dat wordt gemengd en gekoeld in de machine en vervolgens geëxtrudeerd uit de machine in wervelingen van de heerlijke traktatie gepresenteerd in ofwel een schotel of een kegel.

Geschiedenis

John F. McCullough, de man die Dairy Queen opgericht, wordt gecrediteerd met het maken van zachte serveren ijs.

ingrediënten

Zacht serveren van ingrediënten glucosestroop, wei, monoglyceriden en diglyceriden (emulgatoren), kunstmatige smaakstoffen, guargom, calciumsulfaat, cellulosegom, polysorbaten 65 en 80 (emulgatoren), carrageenan, magnesiumhydroxide en lucht gepompt in het mengsel kristalliseert.

voedingsstoffen

Een single, 1-cup (188 g) portie van Dairy Queen vanilla zacht serveren ijs wordt geschat op 280 calorieën en ongeveer 9 g vet, 30 mg cholesterol, 140 mg natrium, 44 g van de totale koolhydraten en 6 g bevatten eiwit. Het biedt ook 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium, 20 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine A, en 8 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van ijzer.

voordelen

Zacht serveren ijs bevat minder melkvet dan traditionele ijs --- meestal 3 tot 6 procent melkvet in zachte dienen in vergelijking met 10 tot 18 procent melkvet in ijs. Het bevat ook veel meer lucht.