Soccer Fundraiser Ideeën

Het plannen van een succesvolle fundraiser begint met de beslissing over wat voor soort fundraiser de participatie en de winst zal trekken. Voetbal is een dure sport, in het bijzonder voor het reizen teams op zeer hoog niveau, waar hotels, uit eten gaan en reiskosten zijn vereist. Hieronder staan ​​een aantal ideeën om te helpen bij uw inspanningen om een ​​winstgevende fundraiser te vinden.

Pre-Season Kick-A-Thon

Beginnen met het voetbal seizoen met een Kick-A-Thon. Dit zal een eenvoudige fundraiser gehouden op school zijn en vereist een paar weken van de promotie voor het evenement. Gebruik het veld schoolvoetbal een Kick-A-Thon waar leerkrachten, ouders, opdrachtgevers en andere schoolbestuur kan betalen of betaald worden om een ​​doelpunt te hosten. Individuen kunnen een bedrag tussen de $ 1 en $ 5 om te proberen een doelpunt te scoren. Daarnaast kan geld worden ingezameld om te betalen voor bepaalde personen, waaronder leraren en onderwijzend personeel om te proberen een doelpunt te scoren. Dit is een pretgebeurtenis en vereist een aantal voetballers de positie van keeper roteren gedurende het evenement. Om de hulp en diensten van de ouders en vrienden in dienst, vraag om gebak, dranken of andere snacks te worden gedoneerd aan verkopen tijdens de Kick-A-Thon.

Meal Ticket Fundraiser

Port-A-Pit is een populaire maaltijd fundraising evenement dat bestaat uit het betalen voor pit gekookt BBQ varkensvlees of BBQ kip en kanten, zoals slaw, gebakken bonen, brood en dessert. Teamleden, ouders en vrijwilligers zullen tickets voor maaltijd borden en op de dag van het evenement, vereist zal zijn om platen te vullen als ze worden opgepikt door hongerige deelnemers. Als maaltijd tickets zijn gewenst voor iets anders dan BBQ, kan een populair lokaal restaurant gecontacteerd worden voor regelingen om te helpen met een maaltijd ticket fundraiser.

Speler-sponsoractie

Dit fundraiser werft donateurs in te stemmen met de individuele teamspelers voor het jaar te sponsoren. Dit is groot in het respect dat hij plaatst een zekere mate van verantwoordelijkheid op elke speler. Zodra sponsors worden verkregen, elke speler realiseert hun deelname en gedrag vertegenwoordigen niet alleen zichzelf, familie en het team, maar hun sponsor ook. Het moet duidelijk worden gemaakt dat sponsoring bevatten alleen de financiering van het transport, hotel, uniformen, onder andere items. Maaltijden, letsel als gevolg van het spel, en alle andere uit de gewone uitgaven worden niet gedekt door donaties van sponsors.

Team Soccer Camp

Met de hulp van coaches, kan het voetbalteam een ​​voetbal kamp voor jongere leeftijd te hosten. Deelnamekosten kan een vast bedrag of een dagelijkse aanwezigheid vergoeding van $ 20 per deelnemer zijn. Spelers kunnen worden belast met de centra die gespecialiseerd zijn in verschillende technieken, vaardigheden en speler posities. Hier krijg je een lokale kruidenier om items te doneren voor een cookout voor de laatste dag van het voetbal kamp.