Snowboard Boardslide Tutorial

Snowboard Boardslide Tutorial

Boardslides zijn de perfecte eerste snowboard spoor truc om te leren. Ze zijn relatief eenvoudig, maar ze lijken moeilijk en kan worden veranderd in een oneindig aantal manieren als je eenmaal de basis te leren. Een boardslide is wanneer u ollie op een rail en schuif naar beneden met je board loodrecht op de rail. Deze truc kan worden uitgevoerd voorkant of achterkant. Een frontside boardslide is wanneer je het spoor te rijden met je rug naar bergaf, en een achterzijde boardslide is precies tegenover, met de voorkant van je lichaam naar beneden de heuvel.

Perfectioneren van een Ollie

Stap 1

Oefen een ollie op de grond voor het proberen van de boardslide. Een ollie is wanneer u de hefboomwerking van je board en je benen te gebruiken om hop in de lucht. Ollie op de top van een helling of springen om meer lucht te krijgen; dit is ook hoe je zal springen op de rail te boardslide.

Stap 2

Schuif je lichaam naar voren, waardoor meer gewicht op je voorste voet aan de ollie starten. Rock uw achterste voet, zodat de neus van de raad van bestuur is van de grond en de staart van de raad van bestuur is onder het midden van je lichaam.

Stap 3

Houd uw rug recht been voor leverage, trek de staart van de raad van bestuur van de grond met je achterste voet. Trek je knieën op en centreren van de raad van bestuur onder uw lichaam. Land met je knieën gebogen om de landing te verzachten.

stap 4

Oefen je ollie dagelijks tot je in staat bent om ollie om de hoogte van de rail wordt u glijden bent.

Het invullen van een Voorkant of Achterkant Boardslide

Stap 1

Benader de rail in een rechte lijn. De rechtere u de rail geraakt, hoe meer succesvol uw boardslide zijn.

Stap 2

Ollie off van je teen rand tot een hoek van 90 graden, zodat je board is horizontaal op het spoor en je rug wordt geconfronteerd met bergafwaarts voor een frontside boardslide. Ollie af van uw hiel rand tot een hoek van 90 graden, zodat je het land geconfronteerd bergafwaarts voor een backside boardslide.

Stap 3

Kijk over je schouder als je ollie op de rail om ervoor te zorgen dat je het land met de rail in het midden van je board. Land met je knieën gebogen en je board plat op de rail.

stap 4

Kijk over je schouder als je naar beneden glijden de rail totdat je het einde als u het uitvoeren van de manoeuvre voorzijde te bereiken. Je zult nu al worden geconfronteerd met de berg als je achterkant. Demonteer met een andere 90 graden spin en rijden in een schakelaar houding. U ontvangt rijden switch of je het uitvoeren van een frontside of backside boardslide.

waarschuwingen

  • Draag een helm als je geen ervaring hebt op rails of andere terrain park functies.

Tips

  • Voeg meer spins en manoeuvres om de ollie op de rail en uw demonteren om de moeilijkheidsgraad van deze truc te verhogen.

Wat je nodig hebt

  • snowboard
  • Spoor
  • Helm