Snoekbaarzen Rigging Ideeën

Snoekbaarzen Rigging Ideeën


Snoekbaarzen zijn een populaire Noord-Amerikaanse spel vis gewaardeerd voor hun harde gevechtskunst alsook voor hun witte, zoete vruchtvlees, die een uitstekende tafel gerechten maakt. Snoekbaarzen zal een breed scala van aas te nemen, en de manieren waarop een visser kan rig tot de vangst van een puinhoop van deze vissen zijn talloze.

worm Harnesses

Het kan stereotiep zijn, maar snoekbaarzen houden om 's nachts crawlers eten. Worm harnassen dit gebruiken om te profiteren van een visser door het beveiligen van een mooie, sappige worm en het toevoegen van een beetje flair aan het oog van een passerende lunker vangen. Een worm harnas in zijn eenvoudigste vorm bestaat uit twee kleine, in-line haken hing onder een reeks van glas of kunststof felgekleurde ballen en een draaiende mes. De worm is aangesloten op beide haken om ervoor te zorgen dat het blijft op zijn plaats terwijl wordt bestuurd achter een boot of cast en opgehaald.

Bottom Bouncer Rigs

River Walleye Fishing, een online bron voor visser, raadt onderkant uitsmijter rigs te gaan na snoekbaarzen deelneming in het diepe bochten van stromende rivieren. De huidige is de vijand hier omdat het aas uit de gebieden die vis houden zal bewegen. Een bottom bouncer enig tuig dat een zwaar gewicht geplaatst een paar voeten boven een aas is aangesloten op een leider gebruikt. Het gewicht draagt ​​het aas (plastic wormen, jigs of levend aas) naar de bodem, waar snoekbaarzen hold en de visser kan "bump" het langs de onderkant van de op te halen. De stroom veroorzaakt het aas op de leider te bewegen, maar het gewicht tegengaan van de stroom, wordt de gehele installatie stroomafwaarts niet geveegd.

Jerk Baits en Crank Baits

Volgens de "Game & Fish" magazine, crank aas en eikel aas zijn prime rigs te haken grote snoekbaarzen - vooral tijdens het voorjaar. Crank aas duik naar beneden in het water als ze worden opgehaald. Wanneer het op te halen wordt gestopt, zullen sommige soorten zweven of op te schorten in het water. Het variëren van de retrieval tussen het verplaatsen van de aas en stoppen om te drijven of op te schorten is een goede manier om snoekbaarzen stakingen te tekenen. Dezelfde principes gelden voor aas rukken. Gevist rond kanaal bochten en breaks, "Game & Fish 'zegt, kan deze lokazen snoekbaarzen te produceren in de lente.

lepels

Zware lead lepels uitgerust met dreggen en geschilderd te kijken als baitfish regelmatig trekken snoekbaarzen van trail ras wateren achter dammen en diepe draaikolken in rivieren, zegt: "Game & Fish." Gevist verhogen van de lepel de bodem van een krans en laten weer fladderen beneden, kunnen deze installaties fish hele jaar produceren. De flutter actie van het aas wordt gedacht aan een baitfish in de problemen lijken.