Snelle gratis manieren om zich te ontdoen van zure reflux

Snelle gratis manieren om zich te ontdoen van zure reflux


Er zijn tal van snelle en gratis manieren om zich te ontdoen van zure reflux en de pijn die gepaard gaat met deze aandoening. Becoming reflux-vrij zal een aantal veranderingen in levensstijl nodig, maar ze gezond zijn veranderingen die de moeite waard zijn zijn en zal helpen bij het verbeteren van uw algehele gezondheid.

Volg een nieuw Sleep Routine

Begin met het verhogen van het hoofdeinde van het bed, zodat de kop boven de borst en buik. Als u verhoging van het hoofdeinde van het bed 4-6 inches hoger dan de voet van het bed het zal helpen voorkomen dat deze late night aanvallen van zure reflux die zo pijnlijk zijn. Je moet ook uit te snijden middernacht snacks. In feite moet je niet binnen twee uur liggen voor de avond met het oog op een optimaal resultaat te ervaren eten.

Verander Attitude over Eten

De meeste mensen eten twee of drie grote maaltijden per dag. Veel mensen te veel eten bij deze maaltijden. Het probleem is dat het lichaam niet in staat is om goed te verteren en afvoeren van al dit eten voordat de meeste mensen noemen het een dag. In plaats daarvan, eet vier of vijf kleinere maaltijden gedurende de dag. In deze maaltijden, vermijd voedsel dat vettig, mijngashoudende of algemeen bekend om uw zure reflux irriteren zijn. Andere dingen die je wilt verwijderen uit uw dieet frisdrank, koffie, thee, zure voedingsmiddelen en vele specerijen die vaak worden toegevoegd aan levensmiddelen voor een extra kick.

Stap op je voeten

In aanvulling op het eten goed en het wijzigen van uw slaap routine, zult u ook wilt bewegen na het eten te krijgen. Je hoeft niet naar de sportschool te gaan, maar het nemen van een wandeling door de buurt na een avond maaltijd kan veel goed doen. Het zal verlichten stress, helpen vestigen uw diner, en vul de tijd tussen diner en bed die anders zou kunnen worden besteed in uw favoriete fauteuil.

Vind een nieuwe gewoonte

Stoppen met roken, stoppen met drinken en op te geven cafeïne. Elk van deze gewoonten kunnen bijdragen aan de ernst van zure reflux. Geven ze op en stoppen met cold turkey kan pijnlijk zijn op het eerste, maar de voordelen zijn de moeite waard zijn. Vind gezondere gewoonten zoals lichaamsbeweging, koken licht of tuinieren.