Snacks Na een voetbalwedstrijd

Snacks Na een voetbalwedstrijd

Tanken na een wedstrijd is van cruciaal belang voor de spieren glycogeen, repareren spierschade te herstellen, en de eventuele verloren vocht te vervangen. Omdat koolhydraten vormen de basis van het dieet van een voetballer, ze te vervangen na een wedstrijd prioriteit moet zijn. Tanken met high-powered hapjes en drankjes zal herstellen en reparatie van uw spieren en krijg je klaar voor de volgende wedstrijd.

Prioriteit nummer 1: Koolhydraten

Snacks Na een voetbalwedstrijd

Fink, Burgoon en Mikesky, auteurs van "Praktische toepassingen in Sports Nutrition," aanbevelen dat onmiddellijk na een wedstrijd, voetballers consumeren 1,2 gram koolhydraten per kilogram lichaamsgewicht, en zelfs tot 2,0 gram per kilogram voor de atleten die zijn zeer actief tijdens het spel. Dus, afhankelijk van de positie gespeeld, moet een 154-pond voetballer streven naar consumeren 84-140 gram koolhydraten direct na de training. Dit kan worden bereikt door het consumeren van 8 ounces vruchtensap (25 gram), twee sneetjes brood (30 gram) en 1 kop magere vruchtenyoghurt (40 gram). Voor meer koolhydraten, het drinken van 8 ounces van een sportdrank onmiddellijk na je spel zal een andere 13 tot 19 gram te bieden.

Herstel met Protein

Snacks Na een voetbalwedstrijd

Eiwit is een andere belangrijke overweging voor voetballers. Het toevoegen van een aantal eiwitten om je post-game snack helpt reparatie van uw spieren. Fink, Burgoon en Mikesky raden teamsport atleten verbruiken een minimum van 6 tot 20 gram eiwit na het sporten. Een 8-ounce glas chocolademelk biedt 7 gram eiwit en 12 gram koolhydraten. Het toevoegen van 2 ons van gesneden mager kalkoen naar een 2-ounce bagel zal u 14 gram eiwit te geven samen met uw 30 gram koolhydraten. Andere goede suggesties voor het combineren van eiwitten en koolhydraten snacks aan de aanbevolen hoeveelheden te bereiken zijn onder andere 2 eetlepels pindakaas op 2 sneetjes volkoren toast met een stuk van de hele vruchten en een 8-ounce glas sojamelk.

Vergeet Uw Fluids

Snacks Na een voetbalwedstrijd

Voetballers kunnen veel vocht verliezen tijdens een lange wedstrijd. Je moet alle vloeistof verliezen volledig te vervangen, zodat u goed gehydrateerd voor uw volgende praktijk of de concurrentie. Volgens de Vereniging van de Nationale Athletic Trainers ', moet een atleet genoeg vocht verbruiken tot 150 procent van het lichaamsgewicht verloren als gevolg van zweet, of ongeveer 24 ounces van vloeistof voor elk pond lichaamsgewicht verloren te vervangen. Afgezien van water, andere vloeistoffen opties omvatten sportdranken, vruchtensappen en zuivel of niet-zuivel melk.

Mineralen die helpen

Snacks Na een voetbalwedstrijd

Waaronder elektrolyt mineralen, zoals natrium en kalium in het post-oefening snacks zal helpen met vochtopname alsmede koolhydraten opname in je spieren. Elektrolyten komen vaak voor in de commerciƫle sport-producten, zoals sportdranken en energierepen. Fruit, zoals bananen, perziken, rozijnen en gedroogde abrikozen zijn goede bronnen van kalium. Deze types van snacks zijn gemakkelijk te verpakken in je sporttas, transport, en consumeren direct na je spel.