Snacks die bevatten geen gist of Sugar

Snacks die bevatten geen gist of Sugar

Snacking is een onderdeel van een gezonde voeding, het verstrekken van energie tussen de maaltijden en voor oefening, en het helpen om de honger te beteugelen en te veel eten tijdens de maaltijd te voorkomen. Echter, het eten van veel zoete snacks ertoe leiden dat u te gaan over uw dagelijkse calorie-inname doelen en hebben het tegenovergestelde effect - gewichtstoename. Bovendien zijn bepaalde mensen, zoals het behandelen van een overmatige groei van gist in het lichaam, zal willen suiker en gist zoveel mogelijk te vermijden. Niet uitgesneden geen voedsel groepen uit je dieet alvorens te spreken met uw arts.

Nee zeggen tegen Sugar

Het is niet gemakkelijk om een ​​hapje zonder suiker vinden deze dagen; kruidenier gangpaden zijn bekleed met verpakte snacks geladen met het spul. Zelfs items zou je niet denken bevatten suiker, zoals brood, kunnen kleine hoeveelheden bevatten. Maar een zoete snack is niet wat je nodig hebt verzadigd en macht door uw dag te voelen. Suiker wordt opgenomen in de bloedbaan snel, waardoor een scherpe stijging van de bloedsuikerspiegel en vervolgens een scherpe daling. Dit kan leiden tot sterke schommelingen in uw energie-niveau en humeurigheid. Als u een gistovergroei probleem hebt, suiker in je dieet voedt de gist en maakt het nog erger.

Het vermijden van Gist

Een essentieel ingrediënt in gebakken goederen, gist gebruikelijk in snacks. U vindt het in granen, gefermenteerde levensmiddelen, overrijpe vruchten, oude kazen en kruiden, met inbegrip van dressings en mayonaise. Afhankelijk van uw conditie, kan je alle gist te voorkomen - in het geval van een intolerantie - of je kan hebben om uw inname van gist te beperken. In beide gevallen, kiezen voor vers, geheel voedsel meer dan bewerkte voedingsmiddelen kan u helpen aanzienlijk de hoeveelheid gist in uw dieet te beperken.

Het maken van gezonde keuzes

Bouw je snacks - en uw dieet als geheel - rond verse groenten, mager vlees, eieren, vis, noten en zaden. Fruit en zuivel zijn natuurlijke bronnen van suiker en kan gezonde toevoegingen aan snacks in de meeste gevallen; echter, is het het beste om ze te eten met mate. Verzin een batch up hummus met kikkererwten, citroensap, knoflook en tahin en gebruik het als een dip voor rode paprika strips en worteltjes. Top plakjes komkommer met een klodder kwark of hol uit een halve paprika en vul het met tonijnsalade gemaakt met een lepel yoghurt, zout en peper. Voor iets zoets, pak een handvol verse bessen, die lager in suiker dan de meeste andere vruchten zijn, en een handvol amandelen of zonnebloempitten.

Het krijgen van een diagnose

Hoewel u misschien denkt dat het elimineren van alle gist en suiker uit je dieet is het antwoord op uw problemen, u misschien niet het hele plaatje nog, tenzij je een diagnose van uw arts hebben ontvangen. Een gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van de behandeling van aandoeningen, van candidiasis - schimmelinfecties - tot obesitas, maar bepaalde diëten bedacht om deze aandoeningen te behandelen kunt u zich gesneden of ernstig belangrijke voedsel groepen, wat kan leiden tot slechte voeding te beperken.