Slechte houding in Vrouwen

Slechte houding in Vrouwen

Slechte houding bij vrouwen draagt ​​bij tot een slordige uiterlijk en kan gezondheidsproblemen te creëren. Veel vrouwen proberen om de houding van een ballerina te ontwikkelen, melden onderzoekers van de Posture Clinic bij Staying-Young-Secrets.com. Een lange sierlijke nek, schouders vierkant en rechte slanke rug zijn niet in de kaarten voor elke vrouw, echter. Vrouwen hebben slechte houding voor een aantal redenen, waarvan vele eenvoudig gecorrigeerd.

Oorzaken

Veel gevallen van een slechte houding bij vrouwen ontstaan ​​tijdens de puberteit bij jonge vrouwen beginnen te borsten te ontwikkelen. Hetzij in verlegenheid of in een poging om te verbergen bloeiende boezems, veel jonge vrouwen voorgevoel hun schouders naar voren. Anderen, aan de andere kant, proberen om hun nieuwe borsten pronken en kan een swayback uit te duwen uit hun borstkas ontwikkelen. Beide zijn nadelig voor stekels en veroorzaken een slechte houding die blijft hangen in de volwassenheid.

overwegingen

Slechte houding zorgt voor een aantal aandoeningen die het gevolg zijn van het trekken aan nek, schouder en rug spieren. De neerwaartse beweging gemaakt van een slechte houding trekt keel, buik en zelfs beenspieren. Goede houding die de schouders uitgelijnd met de heupen minimaliseert stress op de gewrichten en bindweefsel in de benen en heupen en stelt het lichaam om te werken bij maximale efficiëntie.

voordelen

Vrouwen moeten goed passend bh te dragen om hen te helpen handhaven van een goede houding. Zonder het voordeel van de juiste ondersteuning, kunnen de borsten te trekken aan de zijkant en rugspieren en buig de wervelkolom. Een goede beha houdt de borsten in het centrum van de zwaartekracht en vermindert het risico op het ontwikkelen van een slechte houding en een niet goed uitgelijnd wervelkolom. De spanning wordt verlicht van de rugspieren en wervelkolom waardoor de schouders voldoende bereik van de beweging.

effecten

Slechte houding zorgt niet alleen voor een arm silhouet, kan dit extra problemen, zoals rugpijn, hoofdpijn en TMJ aandoening veroorzaken. Kaakgewricht en spieren stoornis, ook wel TMJ, is een aandoening die veroorzaakt pijn in de kaak. Chiropractors op Chiroeco rapport dat een slechte houding kan weer leiden tot een gebogen en maak ademhalingsproblemen sinds het middenrif genoeg ruimte om uit te breiden heeft. Spieren die snel moe van het ondersteunen van de rug kan leiden tot een verhoogde vermoeidheid. Bovendien, een slechte houding maakt vrouwen er ouder uitzien.

Preventie / Solution

Oefening kan helpen om houding te verbeteren en te voorkomen dat de bultrug, veroorzaakt door osteoporose, rapport artsen van de Mayo Clinic. Vrouwen moeten zich richten op een correcte staande houding om de rugspieren te versterken en te helpen met balans. Vrouwen kunnen opstaan ​​tegen een muur en plaatsen hun hoofd, schouders en billen tegen de muur met de voeten ongeveer twee of drie inches naar de juiste afstemming van hun houding te peilen. Op de kromming van de ruggengraat tegen de wand helpt om de spieren die nodig zijn voor een betere houding versterken.