Slechte doorbloeding in My Feet & amp; Plane Travel

Slechte doorbloeding in My Feet & amp; Plane Travel

Als je een slechte bloedsomloop, kan zelfs een korte vlucht u ongemak veroorzaken. Veel vliegers ervaren been kramp, tintelingen in de voeten, stijfheid en zwelling. Met een beetje planning, kunt u echter de voorwaarde te beheren. In gevallen waarin een slechte bloedsomloop gaat gepaard met ulcus cruris, raadpleeg dan uw arts voordat u op reis.

Slechte circulatie

Slechte circulatie kan om een ​​aantal redenen, waaronder een verharding van de slagaders, hoog cholesterolgehalte en te weinig beweging. Tijdens een vlucht, bent u beperkt tot de beperkte zitplaatsen, vaak met weinig beenruimte. De gedwongen immobiliteit en de manier waarop de stoelen zijn gerangschikt kunnen de symptomen die verband houden met een slechte doorbloeding verergeren, op leas tijdelijk. Volgens het Hospital for Special Surgery (hss.edu), als je op reis zes tot acht uur, moet u voorzorgsmaatregelen treffen om slechtere omstandigheden als diepe veneuze trombose (DVT) of longembolie te voorkomen. Hoewel deze aandoeningen zelden voorkomen, moeten worden gemarkeerd.

Voet en Been Wear

Verhoog uw been circulatie door het dragen van de comfortabele, ondersteunende schoenen en compressie slang. Normaal sokken of panty's zal uw bloedstroom te beperken. In plaats daarvan dragen compressie slang met een 15 mm dikte 25 mm. Draag slip-on schoenen die je makkelijk kunt verwijderen als je voeten een massage nodig heeft tijdens de vlucht. Als je schoenen met veters, kan uw voeten beginnen te voelen gezwollen tijdens de vlucht.

Bereidt zich voor op de vlucht

Voldoen aan de uitdaging van het vliegen met een slechte bloedsomloop begint met de boeking. Wanneer u bij de luchtvaartmaatschappij vertegenwoordiger praten, vragen om een ​​stoel aan het gangpad of vragen om een ​​zitje op de eerste rij. Veel front-row stoelen hebben meer beenruimte dan de zetels zich achter hen. Door te kiezen voor een gangpad, kunt u uw benen strekken en te doen gemakkelijk te voet oefeningen tijdens de vlucht. Bevorderen van de bloedcirculatie door het nemen van vitamine C en E voor de vlucht.

Tijdens de vlucht

Oefening terwijl je vliegt; dit houdt het bloed stroomt. Eenvoudige activiteiten zoals wijzen je tenen en het verplaatsen van uw voeten in cirkels helpt. Niet kruis je benen of zitten in kleermakerszit tijdens de vlucht. Drink veel water voor en tijdens de vlucht. Blijf uit de buurt van alcoholische dranken, slaappillen of frisdrank met een hoog suikergehalte. Voor elke twee uur vliegen, proberen te lopen gedurende vijf minuten. Leg aan de stewardess dat je een slechte bloedsomloop en hebben behoefte aan een paar minuten van de oefening. Voor minstens een kleine hoeveelheid van de oefening, neem een ​​reis naar het toilet.