Slechte dingen over Snack Foods

Slechte dingen over Snack Foods


Snacks dienen het doel van lichte maaltijden, zodat je niet over-eten in je gewone maaltijden. Er zijn vele opties beschikbaar, zoals chips, crackers, gedroogd fruit, gummy snacks, mueslirepen en nog veel meer. Deze voedingsmiddelen zijn verschillend in smaken en texturen, maar wel delen een rode draad. Snacks slechte dingen om rekening te houden naast de smaak. Velen zijn hoog in eenvoudige koolhydraten en vetten en weinig anders te bieden. Hoewel de snacks houden u van het krijgen van honger tussen de maaltijden kunnen ze ook veranderen uw normale eetgewoonten.

overtollige calorieën

Het gedeelte kan zeggen drie per portie, maar dat betekent niet dat je de richtlijnen te volgen. Dit kan gemakkelijk leiden tot een verdubbeling van de hoeveelheid calorieën die je krijgt bij elke snack. Het is gemakkelijk te bereiken voor een handvol chips of cookies om de honger te snel af te voeren, maar dit kan je calorieën te verhogen. Calorierijke snacks toegevoegd met uw regelmatige maaltijden kan leiden tot overtollige calorieën en gewichtstoename.

Koolhydraten en vetten

Er zijn gezonde snack keuzes, zoals fruit, groenten en noten, maar sommige alternatieve snacks bieden een hogere vet en suiker de inhoud dan voedingsstoffen. Snacks gemaakt met eenvoudige suikers zal een insuline spike veroorzaken en suiker crasht daarna. Deze snelle daling van de energie-niveaus wordt gemaakt omdat eenvoudige suikers niet duurzame energie zoals complexe koolhydraten aan te bieden.

Tandbederf

Veel snacks worden geladen met eenvoudige koolhydraten die kan leiden tot tandbederf. Voedingsmiddelen met een hoog koolhydraten zoals crackers verhoging van de zuurgraad in de mond, waardoor de glazuur aantasten. Constant tussendoortjes staat niet toe dat de zuurgraad te verminderen en kan holtes cuase, vooral als je voortdurend snack gedurende de dag zonder borstelen.

gemiste Maaltijden

Snacks leiden tot overeten en het overslaan van de normale maaltijden. Snacks zijn bedoeld om u te binden over, een goede maaltijd niet vervangen.