Skin Producten voor bultjes

Bultjes, ook wel scheren, veroorzaakt door schuren van de huid. Deze verhoogde gebieden kan vervelend en soms pijnlijk zijn. Er zijn producten die u kunt gebruiken om te helpen verzachten het uiterlijk en hebben uw huid weer glad.

hydrocortison

Solliciteer hydrocortison crème om gebieden die zijn getroffen door scheren. Volgens dermatoloog Dr. Evelyn Placek, hydrocortison vermindert de roodheid en stekende die wordt geassocieerd met scheermes branden. De crème vernauwt ook de bloedvaten in het getroffen gebied, zodat de roodheid weg sneller zal verdwijnen. deze slechts voor een paar dagen, echter huidirritatie te voorkomen.

bevochtigen

Zorg ervoor dat uw huid te hydrateren na het scheren. Droge huid kunnen veroorzaken vaak bultjes. Vochtinbrengende uw huid zal ook helpen verlichten eventuele jeuk te wijten aan het scheren.

haar Dissolver

Als je chronisch krijgen scheermes branden, maken een overstap naar haar verdunner, ontharing, crèmes. Deze producten lossen het haar zodat het langer duurt om terug te groeien en zal scheren beter beheersbaar. Naar aanleiding van aanwijzingen op de verpakking van het product voor het beste resultaat.

acne Cream

Aanbrengen acne crème om bultjes kan als streng zodat het getroffen gebied wordt uitgedroogd. Na verloop van tijd zal dit voorkomen dat de hobbels van terugkerende.