Skigebieden in Colorado In de buurt van Denver

Skigebieden in Colorado In de buurt van Denver


Denver, Colorado, gelegen net ten oosten van de Rocky Mountains, speelt gastheer voor skiërs en snowboarders. Een verscheidenheid van de grote ski-resorts bevinden zich binnen twee uur van Denver, waarvan vele zijn gelegen langs de Interstate 70. Met 300 inch sneeuwval per jaar, Denver sneeuw rijders hebben veel enthousiast over te zijn. Elke plaats biedt accommodatie, restaurants, winkels en apparatuur huren.

winter Park

Winter Park Ski Resort ligt op een uur van Denver, biedt de beste optie om te skiën. Interstate 70 rollen oost en west, het leveren van een snelle en gemakkelijke rit naar 36.000 skiable acres Winter Park. Beginner, intermediate en expert runs worden bediend door 25 stoeltjesliften. Een terrein park is gelegen in de buurt van de voet van de berg, biedt een verscheidenheid aan uitdagende functies. Apparatuur huren en inwoning kunnen worden gevestigd in de buurt van Winter Park basisareaal.

Arapahoe Basin

Arapahoe Basin biedt Denver skiërs een handige optie, gelegen naast Interstate 70. Montezuma Bowl, gelegen aan de achterzijde Arapahoe Basin's, levert 400 skiable acres van open terrein. Een 13.000 voet top van beginner tot expert loopt. main lodge Arapahoe Basin's biedt eet- en apparatuur huren. Skiërs zullen genieten van een keuze tussen zeven stoeltjesliften en meerdere terrein parken. Met skiën van oktober tot juni, dit Colorado skigebied biedt een van de langstlopende seizoenen.

Liefdesland

Een favoriet onder Denver skiërs voor het gemak, Loveland biedt 1570 skiable acres en 93 paden. Loveland uitgebreide terrein park is voorzien van rails en tafelbladen. Een uitnodigende base omgeving biedt cafetaria-stijl eten en apres-ski dranken. Een skischool biedt zowel particuliere als groepslessen voor alle leeftijden. Verhuur apparatuur kan worden gevonden binnen het hoofdgebouw. Een gratis pendeldiensten gratis parkeerplaats Loveland's.