Six-Day Diet

Six-Day Diet

Gezonde gewichtsverlies moet 1 tot 2 pond per week, wat kan worden bereikt door de calorieën uit uw dieet en meer bewegen. Het dieet Zesdaagse werd gemaakt door Michael Thurmond, een personal trainer op de tv-show 'Extreme Makeover. " Het is een vrij dieet in termen van calorie-inname, maar kan u succesvolle resultaten te geven. Altijd praten met uw arts voordat u begint met een dieet programma.

Hoe het werkt

Aan de slag op de Zesdaagse dieet, je het invullen van een vragenlijst die u helpt te bepalen hoe je metabolisme werkt. Dan is een makeover plan, dat helpt u kiezen voedingsmiddelen die zal helpen bij uw gewichtsverlies doelen en doel elk probleem delen van het lichaam je worstelt met slanke te houden creëer je. Het dieet beweert dat je kunt verliezen 10 pond en laat een jurk of broek maat in slechts zes dagen. Dit wordt gedaan door het beperken van calorie-inname 1200 per dag. Deze belofte is dan het gezond gewichtsverlies aanbevolen door de Centers for Disease Control, maar het zou een goede keuze zijn als je nodig hebt om meer dan alleen maar een paar kilootjes kwijt te raken.

Wat je eet

De maaltijd plannen en recepten Thurmond voorziet in het dieet niet veel variatie, wat kan leiden tot verveling bevatten. Echter, aangezien het dieet alleen is bedoeld voor het laatst voor zes dagen, zult u merken dat dit niet een probleem voor u. Voedingsmiddelen die worden aanbevolen op de Zesdaagse Diet omvatten kip en kalkoenfilet, eiwitten, tonijn, mager rundvlees, volle granen, zoete aardappelen, bonen, groenten en fruit. Je eet zes kleine maaltijden per dag, die elk moeten omvatten eiwit. Uw maaltijd plannen zal afhangen van de resultaten van uw vragenlijst. Dieters worden ook aangemoedigd om te drinken 12 glazen water per dag.

Oefening

Een goede voeding zal oefening als onderdeel van gezond gewichtsverlies bepleiten. De Zesdaagse Dieet raadt krijgen 60 minuten van trage tempo oefening vijf dagen per week. De reden dat je zou kunnen verliezen tot 10 pond door het volgen van dit programma is het waarschijnlijk omdat je het nemen van voldoende lichaamsbeweging en snijden weg terug op calorieën. Praat met uw arts voordat u begint met een nieuwe oefening routine.

mogelijke problemen

Eén van de problemen met een dieet dat calorieën beperkt de manier waarop de Zesdaagse Diet doet is dat je waarschijnlijk meestal water gewicht, wat weer zal stapelen als je eenmaal klaar bent met het dieet verliezen. Beperkende diëten zijn ook moeilijk aan de stok met, waardoor het moeilijker om je doel te bereiken. Geleidelijke gewichtsverlies is meer bevorderlijk voor het behoud van een gezond gewicht als je eenmaal de ongewenste ponden hebben verloren.