Sinus Fungal Remedies

Sinusitis of sinus infecties, verwijst naar een ontsteking van de sinussen en de neus die in drie typen worden onderverdeeld: virale, bacteriële en schimmelinfecties. Een schimmel sinus infectie, een zeldzame aandoening die aanzienlijke neus en sinus ontsteking kan veroorzaken, meestal optreedt bij personen die allergisch zijn voor schimmels en hebben aangetast immuunsysteem. De Centers for Disease Control and Prevention meldt deze aandoening is meestal chronisch, die langer dan acht weken, en terugkerende.

Fungal sinusitis

De American Society rhinologische (ARS) geeft aan dat er vier soorten schimmels sinusitis: schimmelbal, allergische sinusitis, chronische en acute invasieve sinusitis. Van deze vier schimmelbal en allergische sinusitis zijn invasief, terwijl chronische en acute sinusitis invasief. Fungale sinusitis heeft meestal dezelfde tekenen en symptomen van chronische sinusitis die niet reageert op antibiotica en moeilijk te behandelen. Allergie testen, desensibilisatie of een operatie kan worden aanbevolen als de meest effectieve behandelingen voor deze aandoening.

Niet-invasieve

Een schimmel bal veroorzaakt geen significante ontsteking, maar de voorwaarde is tot stand brengen sinus ongemak, verstopping en afvoer. Allergische schimmel sinusitis is een allergische of overgevoeligheidsreactie op het milieu schimmels en kunnen nasale blok, afvoer en poliepen die chronische ontsteking veroorzaken veroorzaken. Behandeling van allergische fungale sinusitis omvat antihistaminica, antibioics, schimmelwerende geneesmiddelen, irrigatie, en chirurgie. Een minimaal invasieve chirurgische procedure is noodzakelijk om de schimmelbal, poliepen en vuil te verwijderen. Per ARS, de overgrote meerderheid van de patiënten die deze operatie ondergaan zeer tevreden met de resultaten.

invasieve

Chronische sinusitis invasieve wanneer een schimmel infecteert een persoon die een normaal immuunsysteem. Deze aandoening voorschotten langzaam en kan uiteindelijk leiden tot chronische hoofdpijn en zwellingen in het gezicht. Acute invasieve sinusitis treft patiënten met een verzwakt immuunsysteem. Dit is een ernstige, vaak fatale aandoening die moet onmiddellijk worden behandeld. Deze twee voorwaarden nodig chirurgie, waaronder intraveneuze of orale geneesmiddelen tegen en behandeling van het gecompromitteerd immuunsysteem. De overgrote meerderheid van de patiënten die een operatie ondergaan, hebben minder symptomen en genieten van een betere kwaliteit van leven.

homeopathische Remedies

Bepaalde kruiden en planten kunnen helpen leiden tot de natuurlijke reactie van het lichaam in de behandeling van schimmelinfecties sinusitis. Calcarea carbonica kan gepaard gaan met koorts te verlichten, braaknoot kan helpen bij het controleren misselijkheid door post-nasale druppelen veroorzaakt, en nitricum acidum kan verlichting brengen aan een persoon wiens nasale luchtwegen volledig geblokkeerd veroorzaken hoofdpijn. Deze middelen kunnen worden gebruikt in combinatie met voorgeschreven medicijnen. Het is aan te bevelen, echter, dat een medische professional worden geïnformeerd over het gebruik van alternatieve middelen in de behandeling van schimmelinfecties sinusitis.