Simple Cures voor Stretch Marks

Stretch merken zijn een vervelende overlast dat de meeste vrouwen (en vele mannen, vooral atleten of bodybuilders) hebben te maken met. Striae het gevolg zijn van de snelle groei van het lichaam, of dit nu van het verkrijgen van gewicht tijdens de adolescentie of de geboorte van een kind. Striae worden vaak gevonden op de buik, heupen en binnenste en buitenste dijen, hoewel ze overal op het lichaam te vinden. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige remedies om zowel te voorkomen en de zichtbaarheid van striae op het lichaam te verminderen.

types

Striae ontstaan ​​uit huidoprekking zo veel dat de elastische vezels breken, hetgeen resulteert in heldere rode lijnen (die fade naar wit na tijd). Er zijn veel verschillende soorten dermatologische behandeling van striae, zoals chemische peeling, topische behandeling met retinoïden en pulse dye lasertherapie. Andere manieren om het uiterlijk van striae zijn door wrijven cacaoboter verminderen op hen, of zelfs olie met vitamine E of vitamine A.

overwegingen

Oefenen op een regelmatige basis is een goede manier om te voorkomen dat striae te voorkomen. Dit komt omdat werken helpt om de spieren van het lichaam toon en de stevigheid van het lichaam te handhaven, waardoor het dus veel moeilijker voor striae te ontwikkelen op de huid.

potentieel

Veel zwangere vrouwen die proberen te voorkomen en te elimineren de verschijning van striae graag cacaoboter wrijven over hun hele uitbreiden buiken. Cacaoboter wordt verondersteld om zowel te voorkomen en te ontdoen van striae, of ze zijn ontstoken of verbleekt naar wit. Vitamine E oliën zijn olijfolie zijn ook beide geloofde efficiënt bij het verminderen van striae verschijning te zijn.

Preventie / Solution

Een andere manier om te helpen bij het verminderen van uw kansen van het hebben om te gaan met striae is om een ​​gezond dieet te hebben. Een dieet rijk aan eiwitten en vol met vitamine E en vitamine C is een geweldige manier om striae op afstand te houden. Dit komt omdat voedingsmiddelen rijk aan deze vitaminen inschakelen goede weefselgroei, waardoor de huid minder gevoelig voor elastische vezel breken.

Theorieën / Speculatie

Andere eenvoudige manieren van genezen van striae onder het drinken van veel water (water verbetert de elasticiteit van de huid) en het masseren van de striae op een regelmatige basis. Om te helpen bij het masseren van de striae, is het een goed idee om de huid te masseren met behulp van levertraan of lijnzaadolie.

expert Insight

De beste manier om zich te ontdoen van striae is door een bezoek aan een dermatoloog en een operatie. Procedures, zoals chemische peelings (bevordert glad oppervlak huid, egaliseert de huid en vermindert de verschijning van littekens), laser chirurgie (laser litteken reductie) en dermabrasie (verminderen verkleuring, oneffen huid oppervlakken en litteken zichtbaarheid) zijn de dichtstbijzijnde manieren om permanent te elimineren stretch merken. Echter, zal het succes van deze operaties zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw leeftijd, de ernst van uw striae, uw type van de huid en zelfs uw dieet.

effecten

Vreemd genoeg, buikwandcorrectie (chirurgie om extra vet uit de spier te verwijderen) is bekend om de zichtbaarheid van striae te verminderen, ook al is dat niet het doel van de procedure. Het is echter niet beschouwd als een goed idee om deze operatie uitgevoerd voor het enige doel van het genezen uw striae.