Sida Cordifolia Effects

Sida Cordifolia Effects


Sida cordifolia, die ook wordt genoemd Bala en het land kaasjeskruid, is een plant die is afkomstig uit India en wordt gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde. Deze plant werd gebruikt voor meer dan 2000 jaar, volgens Medindia en het meest bij de efedrine bevat. Sida cordifolia wordt soms gebruikt in gewichtsverlies supplementen en andere natuurlijke geneeskunde praktijken. Het heeft een breed scala aan effecten.

Verhoging van Metabolic Rate

Sida cordifolia bevat efedrine, een stimulerend middel. Dit kan het lichaam stofwisseling te verhogen en leiden tot een snellere calorieverbruik. Het kruid toont soms in gewichtsverlies supplementen voor sporters die op zoek zijn om vet te werpen; Houd er echter rekening mee dat efedrine negatieve bijwerkingen kan hebben.

Hoge bloeddruk

Omdat de efedrine in Sida cordifolia kan het lichaam reageren alsof er een grote hoeveelheid adrenaline in het systeem, kan ook leiden tot hoge bloeddruk. Adrenaline rol in het lichaam is om het te prikkelen en om het klaar voor actie te krijgen, en tenzij dat de druk op constructieve wijze wordt gebruikt, kan het beginnen zijn tol te eisen op het lichaam.

bronchodilatatie

Bronchodilatatie is het proces waardoor de luchtwegen van de bronchiƫn en bronchioli worden geopend, zodat de lucht vrijer door het lichaam reizen. Sida cordifolia kan een korte-termijn bronchiodilator zijn, waardoor het lichaam te trekken in meer lucht. Volgens Medindia, heeft deze plant oudsher gebruikt voor de behandeling van astma en andere aandoeningen die de luchtwegen blokkeren.

Slapeloosheid

Vanwege het vermogen Sida cordifolia om het lichaam energie, kan het ook moeilijk om rustgevende slaap. Wanneer deze installatie wordt genomen, geeft het lichaam energie, slapeloosheid kan leiden, tenzij dat energie wordt besteed. De effecten van Sida cordifolia zal variƫren van persoon tot persoon, maar slapeloosheid is een vaak voorkomende bijwerking.