Shabu Side Effects on Brain

Shabu is een straat bijnaam voor methamphetamine drugs, ook wel speed of zwengel. Methamfetamine is een zeer verslavende stimulerend middel dat versnelt de hersenen. Het komt in pil, poeder en kristalvorm (crystal meth).

Bestedingen

Methamfetamine kan worden gesnoven, gespoten, gerookt of ingeslikt. Crystal meth wordt vaak misbruikt door jongeren en tieners. Het Office of National Drug Control Policy zegt: "Volgens de 2008 Nationaal Onderzoek drugsgebruik en gezondheid (NSDUH), ongeveer 12,6 miljoen Amerikanen van 12 jaar of ouder gemeld met behulp van methamfetamine ten minste een keer tijdens hun leven, wat neerkomt op 5 procent van de bevolking ouder 12 jaar of ouder. Ongeveer 850.000 (0,3 procent) meldde afgelopen jaar gebruik van metamfetamine en 314.000 (0,1 procent) meldde afgelopen maand methamphetamine gebruik. "

effecten

Methamfetamine veroorzaakt een "rush" wanneer genomen als het het centrale zenuwstelsel stimuleert. Het kan energie te verhogen, van invloed op de stemming en het creëren van een gevoel van genot.

psychotisch gedrag

Meth gebruik kan leiden tot paranoia, hallucinaties, woedt, angst, slapeloosheid, geheugenverlies en andere vormen van psychotisch gedrag.

crank Bugs

Frequent meth gebruik kan de ontwikkeling van zweren op het lichaam van de gebruiker te veroorzaken, omdat hij dwangmatig krabt aan waanvoorstellingen "crank bugs", of heeft het gevoel dat bugs kruipen onder zijn huid.

Other Side Effects

Sommige bijwerkingen van meth gebruik zijn onregelmatige hartslag, verhoogde bloeddruk, verminderde eetlust, versnelde ademhaling, hyperthermie (oververhitting) of gewichtsverlies.

meth Mouth

Meth gebruikers ontwikkelen vaak wat wordt genoemd "meth mond." Omdat meth veroorzaakt een droge mond, of katoen mond, door het drogen van de speekselklieren, bacteriën en zure stoffen in de mond die normaal gesproken door het speeksel zou worden geneutraliseerd kunnen rotten en verval tanden, waardoor gaatjes en scheurtjes. Een meth gebruiker kan proberen om katoen mond te verlichten door het drinken van veel suikerhoudende frisdrank die assistenten in het verval van het tandglazuur. Ook moet je meth verslaafden niet de neiging om te poetsen of flossen als gevolg van een afhankelijkheid van de drug.