SCUBA Dive InstructionsDuiken vereist een aantal procedures om correct en veilig uit te voeren. Bij het gebruik van duikuitrusting de duiker effectief zet zichzelf op een life support unit en technieken geleerd tijdens de eerste training zal worden gebruikt op bijna elke duik vanaf dat moment.

instructies

1 Monteer de scuba-eenheid. Bevestig de BCD (drijfvermogen controle-apparaat) naar de tank eerst, gevolgd door de regulator set. Zorg ervoor dat de lage druk inflator slang is aangesloten op de BCD inflator en zet vervolgens het toestel. Controleer de manometer te zorgen dat de tank is gevuld. (De manometer moet rond de 200 bar of 3000 PSI).

2 Don de apparatuur om ervoor te zorgen dat alle clips en bevestigingen goed gesloten, waardoor er geen losse apparatuur. Om dit te controleren, het uitvoeren van een buddy contact op met uw duikbuddy. Controleer eerst je buddy en laat hem je controleren.

Elementen van de BWRAF controle zijn onder meer:

Drijfvermogen: Controleer de BCD functionaliteit door het opblazen en leeg laten lopen met behulp van de inflatorslang.
Gewichten: Bepaal waar de duiker draagt ​​zijn gewichten en hoe ze vrij te laten.
Releases: Controleer waar alle van de duiker & # 039; s sluitingen zijn en hoe ze snel vrij te laten.
Air: Voer een lucht controle door het inademen van korting op het tweede podium, en het hebben van je buddy adem uit de alternatieve luchtvoorziening op hetzelfde moment.
Finale: Controleer alle apparatuur is op zijn plaats en u bent klaar om het water in te gaan zijn.

3 Voer een diep water toegang geschikt is voor de omgeving. Dit kan een back roll, een gigantische stride binnenkomst of een gecontroleerde zittende binnenkomst. Toen in het water controle alle apparatuur is op zijn plaats en het signaal dat je bent oke.

4 Begin uw afkomst. Voer de vijf punten afdaling methode. Signaal naar je vriend, dat je klaar om af te dalen zijn. Oriënteer je naar de plaats waar de boot is en waar je naartoe gaat om te duiken. Zorg ervoor dat uw regulator is in je mond. Controleer de tijd voor de start van de duik. Verhoog uw lage druk inflator slang. Maak de laatste afdaling signaal en leeglopen van de BCD om uw afdaling te beginnen.

5 Pas uw drijfvermogen onder water. Doe dit door het beheersen van je ademhaling en het gebruik van uw lage druk inflator op de BCD toevoegen en verwijderen van kleine hoeveelheden lucht, om jezelf "gewichtloos" in het water te houden. Voltooiing van de duik maken diepgaande veranderingen langzaam en vanaf het diepste punt, geleidelijk aan steeds ondieper.

6 Maak uw beklimming aan het einde van de duik. Signaal naar je buddy die u wilt de duik te beëindigen en opstijgen. Controleer de tijd voor het einde van de duik. Verhoog uw lage druk inflator slang, zodat je drijfvermogen tijdens de opstijging kunt aanpassen. Kijk en luister voor gevaren, terwijl je langzaam fin naar het oppervlak, met behulp van uw duik instrumenten om ervoor te zorgen dat je opstijgen met een snelheid van niet meer dan 18 meter per minuut.

7 Blaas uw BCD volledig bij het bereiken van de oppervlakte. Signaal dat je in orde zijn en het water af te sluiten op een wijze die geschikt is voor de omgeving waarin u duiken.

Hints

  • Houd nooit je adem in tijdens duiken. Altijd adem om eventuele longen via uitbreiding verwondingen te voorkomen.
  • Zwem langzaam en blijf kalm om te voorkomen dat inspanning en lucht verspilling.
  • Fin kick met rechte pijpen voor maximale efficiëntie.
  • Om te duiken veilig is het essentieel dat u de juiste opleiding te krijgen. Het instapmodel Open Water cursus leert de inleidende vaardigheden om veilig te kunnen duiken met een buddy. Niet duiken, tenzij je zijn opgeleid, of onder toezicht van een gecertificeerde duiken professional.