Schrift Memory Activiteiten voor Kinderen

Schrift Memory Activiteiten voor Kinderen

Veel christelijke ouders beschouwen de Schrift memoriseren belangrijk en beginnen met het onderwijzen van kinderen geheugen verzen al in de voorschoolse jaren. Het kiezen van leuke activiteiten om de Schrift memoriseren moedigen vergroot de kans dat uw kind leert en behouden van de Schriften. Zodra een tekst wordt opgeslagen, bekijk het met uw kind een paar keer per week gedurende vier weken de tijd om retentie te verbeteren.

Muziek

Muziek is een effectief hulpmiddel in het helpen onthouden informatie, volgens Labarbara Madison, een tweede-grade taal kunsten leraar in Los Angeles, op Teachingchannel.org. Het werkt goed met de Schrift, en je hoeft niet te maken uw eigen songs, omdat veel geschriften zijn op muziek gezet. U kunt de Schrift liedjes te spelen voor uw kind tijdens het rijden in de auto, als ze wordt gekleed of eet ontbijt in de ochtend en vele andere gelegenheden. Zing ze met je kind. Voeg handbewegingen of American Sign Language tot een hele lichaam interactie met het nummer op te nemen.

Wedstrijd en sorteren

U kunt een spel te maken uit de Schrift memoriseren voor elementaire leeftijd en oudere kinderen. Schrijf of print het vers op een stuk papier en knip de woorden uit elkaar voor korte verzen, of snijd het vers in zinsdelen voor langere teksten. Klauteren het papier glijdt voor uw kind en hem plaatst de Schrift in de juiste volgorde. Als het een nieuw schrift, zou u het complete vers aan te passen voor de eerste 10 keer uw kind werkt met het vers te bieden. Laat hem je leest het vers met zijn hand, nadat hij juist assembleert het. U kunt ook gebruik maken van de Schrift om woordpuzzels zoals kruiswoordpuzzels of woordzoeker te maken.

Picture It

Foto's en verhalen kan helpen uw kind te onthouden informatie, volgens Jonathan Hancock, primaire leraar en geheugen kampioen, in een artikel op Guardian.co.uk. Helpen haar te vinden een beeld dat werkt met het vers of Schrift passage zij probeert te onthouden, zoals het zien van twee huizen in de regen voor Matteüs 7: 24-27, waar de wijze man zijn huis gebouwd op de rots en de dwaas man bouwt zijn op zand. Ze kan één huis staan ​​en één huis in puin te zien. De Schrift passage is een verhaal, dat maakt het makkelijker om te onthouden en het creëren van een beeld voor. Voor Mattheüs 7: 1: "Wees niet andere mensen te beoordelen, of je zal worden beoordeeld," ze misschien een weegschaal of een rechtbank rechter die is klaar om haar te oordelen zien.

voordracht

Reciteren van een tekst lijkt misschien niet veel plezier, maar het kan zijn als je creatief te krijgen. Denk na over visuals die binden in de Schrift. Bijvoorbeeld, Mattheus 6:25 zegt geen zorgen te maken over voedsel of kleding. Jezus gaat verder door uit te leggen dat God voedt de vogels en de kleren van de bloemen. Als uw kind reciteert Mattheüs 06:25, kon hij een bezorgd gezicht te maken en wrijf zijn buik en zijn kleren aan te passen. Elke keer dat je hem reciteren het vers, vertel hem om de acties te herhalen.