Schouder spierversterkende oefeningen voor Elbow Tendinitis

Elleboog tendinitis is een ontsteking van de pezen in de elleboog. Dit kan pijn en ongemak tijdens en na de activiteit. Elbow tendinitis kan worden veroorzaakt door zwakte in de armen en schouders en kan worden voorkomen door het werken van de schouderspieren, zodat ze een betere ondersteuning van de ellebogen in een volledige waaier van beweging.

Borst of Hip Level Pull

Pak een lengte van chirurgische buis om de weerstand toe te voegen. Chirurgische buizen kunnen worden gekocht bij bouwmarkten en fitnesscentra. Pak de weerstand band dus het is strak wanneer de armen worden gehouden op schouderbreedte uit elkaar. Houd de armen omhoog tot borsthoogte en trek aan de chirurgische slang totdat je een rek in de schouders en de achterkant van de armen te voelen. Herhaal dit 12 tot 15 keer, dan rusten voor een minuut. Voor een hip niveau trekken, laat de armen naar de heuphoogte en herhaal dezelfde beweging. Herhaal 12 tot 15 keer, daarna gaan rusten. Herhaal twee tot drie sets.

Side Pull

Gebruik de chirurgische buizen voor deze oefening. Houd de linker en rechter arm, zodat ze recht omhoog, wijzend naar het plafond met handpalmen naar voren. De chirurgische buis schouder moet strak tussen de armen zijn. Trek de rechter arm bij de elleboog naar beneden en naar opzij totdat deze zich op hetzelfde niveau als de schouder. De chirurgische buis schouder worden uitgerekt tussen de twee schouders. Breng de rechter arm terug naar de beginpositie en herhaal met de andere arm. Herhaal acht tot 12 keer per arm 02:58 sets.

lateral Raise

Gebruik chirurgische slang of halters om de weerstand toe te voegen voor deze oefening. Als u al elleboog tendinitis, gebruiken weerstand banden om verdere schade te voorkomen. Sta met de benen bij elkaar. Plaats de handen aan de zijkanten van de benen. Span de buikspieren en langzaam verhogen van de armen naar de schouder, licht buigen van de armen bij de ellebogen. Breng de armen rechtop tot schouderhoogte, ze vervolgens langzaam terug naar de startpositie. Herhaal de oefening 12 tot 15 keer twee tot drie sets.