Schimmelinfectie Oorzaken bij de Heren

Gist infecties worden vaak geassocieerd met vrouwen, maar mannen kunnen ze ook krijgen. Orale schimmelinfecties, niet te verwarren met spruw, zijn een gemeenschappelijk optreden bij mannen met hiv. Mannen kunnen ook penis schimmelinfecties, maar omdat ze niet dezelfde symptomen als een vrouw wel kan laten zien, deze infecties gaan vaak niet gediagnosticeerd totdat ze uiterst pijnlijk.

seksuele overdracht

Candida is de schimmel die schimmelinfecties veroorzaakt. Een schimmelinfectie kan onbewust worden doorgegeven tussen seksuele partners. Sommige vrouwen hebben geslachtsgemeenschap zonder te beseffen dat ze een infectie. Zodra de infectie bekend is, moeten beide partners een behandeling over-the-counter, zoals Monistat gebruiken en af ​​te zien van seksueel contact totdat alle symptomen zijn verdwenen. Anders kan het paar blijven de infectie heen en weer passen.

antibiotica

Langdurig gebruik van antibiotica kan gist terugkerende infecties bij zowel mannen als vrouwen veroorzaken. Omdat antibiotica verstoren de normale balans van bacteriën, kunnen ze gevoelig zijn voor patiënten een overgroei van schimmel verlaten.

suikerziekte

Mensen met diabetes hebben een hoger risico op het ontwikkelen van elke vorm van infectie, dus diabetische mannen zijn meer vatbaar voor penis gist infecties. Mannen die niet zijn gediagnosticeerd met diabetes, maar lijden aan chronische schimmelinfecties, abnormale dorst en frequent urineren dient onmiddellijk een arts te raadplegen.

Nonoxynol-9

Nonoxynol-9, een spermicide, is gekoppeld aan schimmelinfecties. Als u of uw partner frequente infecties, controleer uw anticonceptiemiddel ingrediëntenlijst.

Diagnose en behandeling

De meest voorkomende symptomen van een schimmelinfectie penis zijn pijn en irritatie aan het uiteinde van de penis, die kunnen gepaard gaan met ernstige jeuk. Het hoofd van de penis kan rood en blistery zijn en kan er een ontlading. Sommige mannen hebben soortgelijke symptomen van genitale herpes.

Medicatie kan worden voorgeschreven voor de behandeling van schimmelinfecties, maar een mens kan het zelfde over-the-counter schimmelinfectie behandeling kit als een vrouw aan te schaffen. De kits zijn verkrijgbaar in crème of zetpil vorm en verschillen per duur van de behandeling, maar een zeven-daagse behandeling kan het meest effectief blijken te zijn.

Natuurlijke remedies omvatten wrijven yoghurt op de getroffen gebieden voor het slapengaan. Sommige mannen voeg een paar druppels witte azijn om een ​​over-the-counter gist infectie behandeling crème voor het aanbrengen en vind dit effectief te zijn.