Schimmel en Kanker

Mold is een doorn in het oog van de mensheid al eeuwenlang. Het is bekend dat ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken wanneer ingeslikt of geïnhaleerd. Maar recente ontdekkingen hebben aangetoond dat het heeft ook verbindingen met een van de meest dodelijke ziekten van de mens: kanker. Dit artikel zal de banden tussen de schimmel en kanker te verkennen.

schimmel

Vorm kan worden aangemerkt als microscopische schimmels duizenden verschillende soorten. Er zijn sommige schimmels zoals lijm en water dat niet technisch fungi maar werken op dezelfde wijze. Het reproduceert door middel van sporen die kunnen overleven in de zwaarste omstandigheden. Sporen kunnen worden vanuit de lucht totdat ze het land in hun gewenste klimaten en beginnen te groeien. Schimmels is bekend dat er in Antarctica, ondanks de extreem koude temperaturen. De meeste mensen kunnen niet zien schimmel totdat ze zich voortplanten in zulke aantallen dat ze vormen kolonies. Mensen kunnen deze kolonies als harige of harige gezwellen naast de oppervlakken van voedsel of andere objecten te zien.
Schimmel kan bestaan ​​in vele plaatsen en, in kleine hoeveelheden, geen gevaar te presenteren. Maar wanneer schimmel verzamelt in kolonies in scholen, huizen of werkplekken, een aantal gezondheidsproblemen kunnen ontstaan. Vormen zijn bekend aan ademhalingsproblemen, in het bijzonder voor mensen met reeds bestaande aandoeningen. Giftige schimmels mycotoxinen genoemd zijn in verband met neurologische problemen die fataal kan draaien.

aflatoxine

Aflatoxine is een bijzonder bijproduct van schimmel die rechtstreeks is gekoppeld aan kanker. Het koloniseert typisch in verschillende granen zoals maïs of tarwe, bloeiende in zeer vochtige omstandigheden en hoge temperaturen. In oktober 2007 werd aflatoxine gevonden onlangs geoogste maïs in Iowa en South Dakota. Hoewel de Amerikaanse Food and Drug Administration beschouwt 20 deeltjes per miljard een veilig niveau, de aflatoxine in die gebieden ontdekt genummerd van 20 delen tot zo hoog als 600 delen per miljard.

zaadbalkanker

Sommige schimmels zijn gekoppeld aan specifieke kanker. Dr. Gary Shwartz, een kanker onderzoeker van Wake Forest University, concludeert dat zaadbalkanker kunnen worden veroorzaakt door een matrijs bekend als Ochratoxine A. Het begint bij een foetus of zuigeling blootgesteld aan Ochratoxine A. De mal gaat van de placenta naar het kind en hang naar zijn testikels DNA en blijft sluimeren. Toen hij de puberteit bereikt, ochratoxine A begint testis vorm beïnvloeden.

borstkanker

Borstkanker kan ook schimmel koppelingen. Aflatoxine is gevonden in kanker besmet borstweefsel in Zuidoost-Azië. Andere mycotoxinen zoals cyclosporine zijn ook verbonden met borstkanker. Cyclosporine werd werkelijk gebruikte geneesmiddelen voor de behandeling van nierkanker behoren, maar bleek borstkanker veroorzaken bij 18 van 598 patiënten bestudeerd volgens de Mold Help website.

behulpzaam Mold

Multipel myeloom is een vorm van kanker die bloedplasma beïnvloedt. Het is grotendeels beschouwd als ongeneeslijk omdat het ook invloed beenmergcellen die antilichamen die normaal zou kanker bestrijden produceren. Toch is de Mayo Clinic rapporteerde in 2007 dat een houten mal bijproduct bekend als chaetocin gedood multiple myeloma cellen in geteste patiënten. Het doodde hen door het veroorzaken van oxidatieve stress en snelle accumulatie in de cellen.