s ontwikkeling van de hersenen bij 2-maanden-oude, hoe je een baby & # 039 Stimuleer

s ontwikkeling van de hersenen bij 2-maanden-oude, hoe je een baby & # 039 Stimuleer

Op 2 maanden oud, kan uw kind niet te kruipen, wandelen of spelen met speelgoed nog niet, maar veel veranderingen gaande zijn in haar hersenen, volgens Vicki Lansky, auteur van Practical Parenting Tips. Ze is het observeren van haar omgeving en het leren over de wereld om haar heen, en zijn er een veelheid manieren om haar te stimuleren en het bevorderen van een gezonde ontwikkeling van de hersenen.

Stap 1

Hang een felgekleurde mobiele over zijn wieg of het gebied waar hij meestal dutjes. Op 2 maanden, besteedt hij veel tijd om te slapen of in zijn bedje, zodat een mobiele geeft hem iets dat dicht genoeg voor hem om te zien. Tot 3 maanden oud, baby's zien items best op een afstand van 7 tot 12 inches weg, dus hang niet zijn mobiel te hoog of hij zal niet in staat zijn om duidelijk te zien. Echter, plaats het niet zo dicht bij hem dat hij het kan grijpen en trek hem naar beneden.

Stap 2

Plaats felgekleurde speelgoed in de buurt van haar toen ze speelt op de vloer, of laat ze aan haar. Verplaats het speelgoed of object heen en weer naar haar eye-tracking vaardigheden te stimuleren. Baby's kunnen zien de kleuren rood en geel het beste, dus dat zijn goede kleuren te kiezen voor speelgoed. Je hoeft niet om veel geld uit te geven om te komen met speelgoed of items die uw baby zal interesseren, vooral wanneer ze is erg klein. Knuffels en zelfs mobiele telefoons kunnen zelfgemaakt zijn.

Stap 3

Lees hem. Terwijl hij je woorden nog niet kan begrijpen, zal hij kijken naar de foto's en hij zal waarderen het horen van het geluid van je stem. Zitten met je als je leest geeft hem ook knuffelen tijd met u, wat belangrijk is voor zijn ontwikkeling.

stap 4

Bengelen een speeltje of object over haar en laat haar proberen te grijpen. Baby's beginnen om zo vroeg leeftijd van 2 maanden bereiken voor objecten, en u kunt haar aan te moedigen deze fijne motoriek te ontwikkelen door het geven van haar interessante speelgoed en items te grijpen.

stap 5

Ontwikkeling van zijn grove motoriek door het leggen hem op zijn buik en zijn aan te moedigen om zijn hoofd te tillen en naar je kijken. Op 2 maanden, is hij al afgestemd op het geluid van je stem.

waarschuwingen

  • Speelgoed of voorwerpen die u plaatst rond uw kind moet veilig zijn voor hem te hanteren en niet klein genoeg voor hem in te nemen, toxische of scherp als hij zijn mond legt op het.

Wat je nodig hebt

  • mobiel
  • Felgekleurde speelgoed
  • baby boeken