RV Parks op de North Carolina Coast

RV Parks op de North Carolina Coast


De kust van North Carolina biedt mooie vergezichten en recreatie mogelijkheden, variërend van antieke winkelen in kustplaatsen tot lange wandelingen op ongerepte stranden. Als een camper camper, heb je tientallen opties, variërend van exclusieve resorts aan de natuurlijke omgeving van de staat parken. Verschillende RV parken aan de kust van North Carolina bieden maandelijkse tarieven, zodat u kunt blijven en de streek te verkennen in de diepte of gewoon opdagen voor een nacht of twee en kijken naar de zon opkomen boven oostelijke horizon van de Atlantische Oceaan.

Camp Hatteras

Camp Hatteras, op Hatteras Island, en biedt uitzicht op de oceaan, recreatie, natuur kijken en, natuurlijk, de Cape Hatteras vuurtoren. Het eiland biedt 50 acres van de waterkant camping en volledige RV park faciliteiten. De 403 verharde campings worden geleverd met volledige aansluitingen, de meeste met 30 en 50 amp service. Andere voorzieningen zijn kabel-tv, een terras met picknicktafel en draadloos internet.

Camp Hatteras biedt dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse tarieven. Een ter plaatse winkel verkoopt elementaire boodschappen en benodigdheden, en u kunt uw wasgoed doen in het washok. Andere voorzieningen zijn een zwembad, een boot te lanceren, visvijver en een speeltuin. Camp Hatteras is een gated RV park, dat kan worden bereikt door Highway 12.

Camp Hatteras

24798 Highway 12

Rodanthe, NC 27968

252-987-2777

camphatteras.com

Lanier's Campground

Lanier's Campground werd gerund door de familie Lanier door middel van drie generaties. De campings liggen langs Pamlico Sound en ook de Atlantische Oceaan. Van de 443 plaatsen, ongeveer de helft hebben volledige aansluitingen, terwijl de rest hebben water en elektrische-only aansluitingen. De meeste sites zijn gereserveerd voor bezoekers lang verblijf, maar ongeveer 40 zijn voor overnachtingen. De sites zijn geschikt voor installaties tot 40 voet lang en sommige zijn voorzien van 50-amp service.

Voorzieningen zijn onder andere sanitaire blokken, een puinhoop station, wasplaats, flessen propaan en een winkel. De camping beschikt over een eigen aanlegsteiger en boothelling, en de kinderen kunnen genieten van het kinderbad, hoefijzer putten en een speeltuin. De camping is omheind voor de privacy, en de sites komen met vuur ringen en picknicktafels. Het park biedt ook draadloos internet en scherp geprijsde maandelijkse tarieven.

Lanier's Campground

1161 Spot Lane

Holly Ridge, NC 28445

910-328-9431

lanierscampground.com

Holiday Trav-L-Park Resort Voor Campers

Trav-L Park Resort ligt aan de Crystal kust van North Carolina. De oceaan RV park biedt stranden, watersport en zoutwater vissen op loopafstand. Het biedt 334 plaatsen, de meeste met volledige aansluitingen en meer dan 100 met 50-amp service. Kabel-tv en draadloos internet tegen betaling worden aangeboden.

Het gebouw heeft een puinhoop station, propaangas, opslaan en toegangspoort. Het RV park biedt een zwembad en een kinderbadje, speelzaal, wandelpaden, speeltuin en de groep paviljoen. Maandelijkse tarieven zijn beschikbaar, maar op meer dan $ 1500 per maand vanaf 2010.

Holiday Trav-L-Park Resort Voor Campers

9102 Coast Guard Rd

Emerald Isle, NC 28594

252-354-2250

htpresort.com

Carolina Beach State Park

Carolina Beach State Park is geen traditionele RV park, maar het biedt wel een puinhoop station en 83 campings. Het biedt ook een alternatief voor de dure kustplaatsen, terwijl nog steeds de toegang tot recreatief vissen, varen, wandelen en zwemmen geven.

De camping biedt douche straten en u kunt een reservering maken om daar te blijven. Elke site is uitgerust met een picknicktafel en grill, en je kunt het water bij het bezoekerscentrum te krijgen. Je zult een strand en de jachthaven hier en, als je kijkt voor hen, wild groeiende venus flytraps. Senioren 62 jaar en ouder te genieten van een camping korting.

Carolina Beach State Park

1010 State Park Road

Carolina Beach, NC 28428

910-458-8206

ncparks.gov