RV Camping in Geel Cliffs, Arizona

RV Camping in Geel Cliffs, Arizona

Bartlett Lake biedt bewoners en bezoekers van de Phoenix grootstedelijk gebied met meer dan 2.800 acres van water op hun favoriete natte sport. Het meer is 24 mijl ten oosten van Zorgeloos, die is gelegen in het uiterste noorden van het stedelijk gebied. Scenic toegang tot het meer is te vinden op Yellow Cliffs, waar de banden van geelachtige rotsen scherp contrast met de blauwe meer en de groen en bruin van de nabijgelegen heuvels.

RV Camping

Verspreid kamperen op de Yellow Cliffs boothelling is geschikt voor campers en aanhangwagens van minder dan 32 voet lang. Verschillende vuil loops uitzicht op het meer, dus je zult zeker een schilderachtige omgeving, dat is precies goed voor u en uw camper te vinden. De sites zijn gemakkelijk te herkennen door stenen vuur ringen en de ruime, vegetatie-vrije gebieden met zowel back-in en pull-through mogelijkheden voor het parkeren van uw rig. Vault toiletten en een afvalcontainer zijn te vinden in het nabijgelegen boothelling.

Toegang gehandicapten

De harde-verpakt vuil oppervlak van de camping kunt u uw rig situeren dus je hebt genoeg ruimte om een ​​rolstoellift bedienen. Het gebied heeft level gebieden meestal gratis verspreide rots waar u uw rolstoel of rollator kunt gebruiken. De bijstand kan in gebieden waar je glooiende hellingen en steilere hellingen samen met los grind nodig. Het gewelf toiletten zijn single-breed, maar hebben handgrepen.

Het meer

Lage waterstanden zijn bekend om de Yellow Cliffs boothelling sluiten wanneer de ramp is boven het waterniveau. Wanneer het waterpeil laag zijn, kunt u uw kajak of kleine boot te zetten in het meer van de kust, of gebruik de Bartlett Lake Marina om de macht boten. Hier krijg je een algemene Arizona visvergunning en je kunt vissen op zeebaars, crappie, meerval en zonnebaars in het meer. Breng plastic zakken, zodat u kan helpen om het meer en de oevers schoon door het verwijderen van alle afval die u maakt. Als u niet dicht bij een van de meegeleverde gewelf toiletten, kunt u menselijk afval begraven 6-8 duim onder de bovenkant van de bodem in een gebied van meer dan 200 voet afstand van de high water mark van het meer of andere waterbronnen, droog wast, wandelpaden en campings. Pak uw wc-papier in plastic zakjes of verbranden in een kopje koffie kan of brandveilige container.

Seizoenen

Het meer ligt op een hoogte van 1748 voet boven de zeespiegel, met milde temperaturen voor een groot deel van het jaar. U kunt verwachten overdag temperaturen van 60 graden Fahrenheit naar het midden van de jaren '80 tijdens de wintermaanden. Nachten blijft normaliter boven het vriespunt merk, meestal in de lage jaren '40. Geniet van een duik in het koele water van het meer tijdens de zomermaanden, wanneer temps 100 graden hoger kan zijn dan voor een groot deel van de zomer. Verwachten dat temperaturen van meer dan 110 graden gedurende enkele weken te ervaren tijdens de maanden juli en augustus. De lente en herfst temperaturen meestal zweven in de jaren '90.