Ruimte activiteiten voor kinderen in Cape Canaveral

Ruimte activiteiten voor kinderen in Cape Canaveral

De Central Florida kust van de stad van Cape Canaveral Ik belde de Space Coast, want het is de thuisbasis van het Kennedy Space Center, dat het startpunt voor 135 space shuttle missies naar de ruimte was. Het Kennedy Space Center is nog steeds een grote aantrekkingskracht voor bezoekers van het gebied, vooral die met kinderen geïnteresseerd in de verkenning van de ruimte zijn. Het bekijken van real space shuttles en raketten om dicht bij het ervaren van een ruimte te lanceren, het centrum biedt activiteiten voor kinderen van alle leeftijden te genieten.

Tours

Het Kennedy Space Center biedt verschillende soorten tours om uit te kiezen, gebaseerd op het type van de groep en wat je het meest geïnteresseerd in het zien. Voor gezinnen met kinderen, de KSC Launch Pad tour is een uitstekende optie, moet het mogelijk worden de kinderen om op te staan ​​dichtbij en persoonlijk naar het lanceerplatform gebieden waar ruimteschepen en raketten opstijgen. Het is ook een van de kortere tours, ongeveer 90 minuten tot twee uur. Gezinnen kunnen ook genieten van een self-guided tour van de Apollo / Saturn V Center, een 100.000 vierkante voet faciliteit met de Saturn V raket maan, maakte deel uit van de eerste maan missies.

Kindvriendelijke Exhibits

Gezinnen met kinderen van alle leeftijden moeten kijken op de Robot Scout tentoonstelling, de thuisbasis van enkele van NASA's onbemande sonde planeet machines. De sondes in de tentoonstelling spreken gezet op humoristische sketches ervoor om iedereen in de familie lachen. Alle kinderen zijn er zeker van om massaal naar de Angry Birds Space Encounter tentoonstelling in het bezoekerscentrum Complex. De interactieve tentoonstelling maakt gebruik van het populaire spel om kinderen over de ruimte wetenschap te onderwijzen. Kinderen kunnen schieten Angry Birds van echte katapulten, weven hun weg door een spiegel doolhof en ga door een koele laser uitdaging, onder verscheidene andere activiteiten binnen de tentoonstelling. De Astronaut Hall of Fame is een andere tentoonstelling gezinsvriendelijke die collecties oude ruimte-exploratie artefacten, persoonlijke memorabilia van astronauten en een ruimte uitzicht op aarde die interactieve functies, zoals het bekijken van de huidige weersomstandigheden uit de hele wereld omvat omvat.

Activiteiten voor kleine kinderen

Voor de jongste kinderen in het gezin, de Children's Play Dome is een niet te missen attractie, een multi-level, ruimte-thema klimrek. Kinderen kunnen een maan rotswand klimmen, glijden verdraaien-buis dia's, kruip door raket-vormige tunnels en doen alsof ze af te tillen als echte astronauten. Jonge kinderen moeten ook op zoek naar spaceperson tekens gekleed in full outer space gear, roaming het Kennedy Center te ontmoeten en foto's met kinderen te nemen. Kleine kinderen kunnen ook genieten van de maan-thema sfeer van de on-site Moon Rock Cafe, die een echte maan raket en echte voorwerpen uit de Apollo maan missies bevat.

Activiteiten voor oudere kinderen

Oudere kinderen in het gezin kunnen genieten van de 3-D ruimte films in het ruimtecentrum van gigantische IMAX theater. De films nemen bezoekers mee op een spannende rit door de ruimte, inclusief een bezoek aan het International Space Station. De 3-D ervaring omvat het gevoel alsof je zweeft door de ruimte. Een nog meer spannende ervaring, voor kinderen 44 inch en groter is de Shuttle Launch Experience, een simulatie rit die bezoekers zet binnenkant van een space shuttle tijdens een lancering. De opwindende rit simuleert de bloedstollende beweging, bezienswaardigheden en geluiden die astronauten ervaring tijdens een echte lancering.