Rugby Player Sancties

Rugby Player Sancties


Rugby is een full contact sport team dat de spelers nodig heeft om te rennen en te schoppen een ovale grootte bal op en neer een veld. Scoring vindt plaats door aarding van de bal in het doelgebied en het succesvol afronden van strafschoppen. Net als de meeste teamsporten, rugby heeft een set van regels die spelers moeten volgen of krijgen een boete.

Buitenspel

De regels voor de speler buitenspel in rugby worden bepaald door de spelsituatie. In loose spelen, spelers zijn buitenspel als ze lopen in het bijzijn van een teamgenoot die de bal heeft, proberen niet om de bal te spelen of niet terugtrekken uit een tegenstander die probeert een bal te vangen. In mauls en rucks, scheidsrechters oprichting van een denkbeeldige lijn die door de voet van de laatste man aan elke kant gaat. Als er andere spelers gaat buiten die denkbeeldige lijn, wordt hij beschouwd als buitenspel. Tijdens scrum helften, een denkbeeldige lijn gaat door de bal en de offensieve en defensieve spelers moeten blijven aan hun kant.
Spelers die deelnemen aan een line-out is niet toegestaan ​​om een ​​denkbeeldige lijn over te steken, totdat de bal is ingegooid.

Aanpakken

Aanpak van sancties zijn ook overwegend in rugby en optreden wanneer de spelers aanvallen een tegenstander boven de schouders of raakte een speler, terwijl hij in de lucht. Het is ook illegaal in rugby voor spelers om een ​​tegenstander die niet in het bezit van de bal te pakken. Spelers zijn ook niet toegestaan ​​om te voorkomen of belemmeren van een tegenstander uit het aanpakken van een speler die het dragen van de bal.

late Hits

Rugby spelers zijn ook gestraft voor het plegen van een late treffer op een tegenstander. Een late treffer vormt het slaan van een speler die al heeft genomen om de grond. Afhankelijk van de ernst van de late treffer, kan een speler worden toegekend geel of rood. Spelers die een gele kaart ontvangen kan uit het spel te zitten voor 10 minuten. Een rode kaart kan een flagrante hit tegen een tegenstander te duiden en te schoppen een speler uit het spel.

penalty Kicks

Na een penalty wordt gepleegd door een rugbyspeler, wordt het andere team een ​​vrije trap kreeg of een strafschop. Een strafschop kan een team om een ​​kick te plaatsen voor een doel, terwijl een vrije trap is ontworpen om het spel te hervatten. Vrije trappen toestaan ​​teams om de bal downfield te krijgen en het bezit voor een line-out te behouden. Als een team mist een strafschop, waarna de bal in het spel voor de oppositie.